L'estiu és un moment de canvis. Obres a les ciutats, línies de metro. Tot aprofitant un mes d'agost que té fama de buidar les ciutats. L'Ajuntament de Madrid també ha aprofitat aquest mes per fer alguns canvis en alguns carrers. Així, ha restituït les plaques del carrer General Millán Astray, nom que es va canviar pel de Maestra Justa Freire, en l'aplicació d'una sentència del Tribunal Superior de Justícia de Madrid que va desvincular el fundador de la Legió espanyola de la llei de memòria històrica. Una resolució que s'ha acabat sense recurs. 

Durant el temps que Manuela Carmena va ser a alcaldessa de la ciutat, es va aprovar el 28 d'abril del 2017 i amb l'abstenció del PP i el suport d'Ahora Madrid, el PSOE i Cs, el canvi de nom de 52 carrers amb reminiscències franquistes en l'aplicació de llei de memòria històrica. 

@albanodante76 calles madrid

Captura del tuit d'Albano Dante Fachin

Algunes associacions com la Plataforma Millán Astray i la Fundación Francisco Franco van recórrer la mesura. El Tribunal Superior de Justícia de Madrid va determinar recuperar el nom original d'alguns carrers com el del General Millán Astray, Caídos de la División Azul o Hermanos García Noblejas entre altres.

D'aquesta manera, durant l'estiu i fins a nova ordre, han tornat als carrers.