La Falange ha entrat al Parlament andalús de la mà de la diputada Luz Belinda Rodríguez, qui va accedir a l'acta amb Vox en les darreres eleccions. Posteriorment va abandonar el partit per "assetjament laboral", segons va denunciar.

Ara fa pocs dies, es va fer viral la imatge que va publicar on se la veia al seu despatx de diputada a la cambra autonòmica amb una bandera del partit feixista a la paret. També ha penjat una espanyola on es pot llegir "Viva la unidad de España", la qual també va ser dissenyada per aquest partit a principis del segle passat.

Tot i que Rodríguez no està afiliada, sí que és simpatitzant falangista i el partit ja ha aprofitat la imatge per fer propaganda i situar-se com un partit amb representació parlamentària. 

A més, es dona la curiosa situació que la falangista comparteix espai amb els diputats expulsats d'Adelante Andalucía, encapçalats per l'anticapitalista Teresa Rodríguez. Per tal de contrarestar la bandera falangista, els anticapitalistes han penjat una bandera LGBT, una altra trans, un pòster amb icones de l'esquerra i un cartell on s'hi pot llegir: "Sempre antifeixista, sempre anticapitalista".