L'empresa Delfy Cosmetics ha denunciat que va patir un robatori als seus magatzems el passat 19 de desembre i ha anunciat que ofereix una recompensa de fins a 10.000 euros a qui li doni pistes sobre el succés i l'ajudi a recuperar els productes furtats. En un comunicat, aquesta companyia familiar, el magatzem de la qual se situa al Vendrell (Baix Penedès), lamenta les "fortes pèrdues" que li ha generat aquest robatori, per culpa del qual "ha perdut una quantitat immensa de productes", i indica que els seus resultats de 2022 també podrien veure's afectats.

Malgrat que els Mossos ja estan investigant els fets, Delfy Cosmetics assegura que ofereix fins a 10.000 euros per aquella "informació que els porti a recuperar els seus productes". "L'empresa promet guardar anonimat de les persones que facilitin informació, tampoc revelaran dades personals de qui doni suport a la família que ha fundat aquesta empresa. La família que es troba darrere de Delfy Cosmetics agraeix infinitament tot el suport que els puguin facilitar", diu la firma a la seva nota de premsa.

INSTAGRAM Delfy Cosmetics

Publicació a Instagram on l'empresa comunica el robatori / Delfy Cosmetics

En el seu perfil d'Instagram, afegeix el següent: "Persones sense escrúpols van entrar al magatzem de la nostra marca, situat al Vendrell, i van sostreure mercaderia d'alt valor, diversos palets de productes que havíem preparat per cobrir els propers mesos".

També adverteix l'empresa que només ven a través del seu web o farmàcies autoritzades, per la qual cosa alerta de la possibilitat que es puguin trobar els seus productes en mercats ambulants o si són oferts a algun majorista.