El faristol, les banderes i les americanes han passat a millor vida quan surten a parlar els polítics des de casa seva. El confinament que ha provocat la crisi del coronavirus, fa que molts d'ells vesteixin amb un estil més casual, d'estar per casa, però sense caure en el xandall. Les corbates o els collars són pràcticament inexistents i les camises de quadres proliferen.

Una altra característica molt comentada, sobretot a través de Twitter, és la gran quantitat de llibres que exposen com a fons de paret quan fan les seves connexions. D'una banda, lògic, perquè normalment parlen des del despatx de casa; de l'altra, no ha passat gens desapercebut l'estranya competició que sembla que s'hagi donat per veure qui acumula més novel·les a les seves estanteries.

Altres complements que podem trobar són testos amb alguna planta residual.  Per tot plegat, fins i tot s'acaba d'obrir un perfil a Twitter, @llibresTV3, on segueixen amb detall les cases personals dels polítics que connecten amb els canals de televisió i analitzen les imatges des de l'humor.

L'última "tendència" és que fins i tot aparegui l'animal domèstic de casa. És el que li ha passat al ministre de Salut d'Andorra, Joan Martínez Benazet. El ministre s'ha vist obligar a parar la declaració: "Perdó, tinc una visita, és el meu gat que ens ha vingut a saludar".

El coronavirus també dona moments inimaginables.