El sempre controvertit Alejandro Cao de Benós té una nova ocupació: ara és creador de contingut. El català (va néixer a Reus fa 47 anys) és conegut per ser el primer representant occidental de Corea del Nord en les relacions amb Occident. I ara potser es tornarà encara més famós entre el jovent després de l'última passa professional que ha fet: estrenar-se a Twitch.

Gairebé tothom comença l'any nou plantejant-se nous reptes, que després costen de complir. Sembla que uns dels reptes que s'ha plantejat Cao de Benós ha estat sumar-se a l'onada de creadors de contingut que està triomfant arreu del món. El català s'ha obert un compte a Twitch per apropar Corea del Nord als més joves i parlar de les grandeses de la dictadura asiàtica.

Cao de Benós en TwitchCaptura de pantalla d'una retransmissió en directe de Cao de Benós a Twitch parlant de Corea del Nord / DPRK_CaoDeBenos

Cao de Benós està sent constant. Va debutar a Twitch el passat 5 de gener i, de moment, està fent emissions gairebé cada dia. A més, no li va gens malament: suma uns 300 usuaris diaris de mitjana, que ja és molt més del que molts debutants en aquesta plataforma poden dir.

No és cap secret que el català gaudeix molt del temps que passa a internet. A Twitter mai ha amagat que els videojocs són una de les seves grans passions, com també ho són Corea del Nord i el comunisme.