És inevitable, un cop acaba el dia de tots sants - o aquella curiosa festa anomenada Halloween tan popular als Estats Units - les botigues comencen a omplir-se de guarniments nadalencs com si el 25 de desembre ja fos aquí. Els 54 dies que separen ambdues festivitats no són cap impediment perquè els comerços iniciïn una de les campanyes més profitoses de l'any. Hi ha molts elements imprescindibles per celebrar the most wonderful time of the year (el temps més meravellós de l'any, com deia Andy Williams) i, sense cap mena de dubte, un d'ells és la increïble cançó de Mariah Carey All I Want For Christmas Is You

La mateixa cantant és plenament conscient de l'impacte del seu hit. El passat 1 de novembre va publicar un vídeo al seu perfil de les xarxes on destrossava les carabasses amb esgarrifoses cares gravades amb un bastonet de grans dimensions, així, donava per iniciada la temporada. Però no tothom hi està d'acord, i faran tot el que calgui per impedir deixar-se emportar per l'emoció de Nadal. És el cas de l'amo d'un bar a la ciutat de Dallas, a l'estat de Texas (EUA), que ha prohibit rotundament la reproducció de la cançó nadalenca de Carey fins que arribi l'1 de desembre. 

 

 

Els possibles consumidors no poden dir que no estan avisats. Al costat de l'equip de música hi ha un cartell on s'indica clarament que es saltarà la reproducció d'All I Want For Christmas Is You. És més, fins i tot a partir del desembre "només se'n permetrà una reproducció per nit".

 

Bar Dallas prohibe canción Mariah Carey

La imatge no ha trigat a viralitzar-se y Carey ha reaccionat. Vestida amb una armadura en ple camp de batalla, ha declarat la guerra a aquesta norma que considera injusta. Encara no sabem com acabarà aquesta dura batalla, però de ben segur que serà molt difícil vèncer la reina de Nadal. 

 

Mariah Carey responde beto canción navidad