Veure continguts esportius, documentals o castells des d'on vulguis i quan vulguis ja és possible amb XALA! Amb aquesta plataforma de distribució de continguts audiovisuals en streaming pots tenir els teus continguts preferits al teu abast en un sol clic. 

Amb XALA! tindràs continguts de vídeo on vulguis, quan vulguis i des de qualsevol dispositiu connectat a internet

xala

Xala! té per objectiu promoure el consum de continguts de vídeo on vulguis, quan vulguis i des de qualsevol dispositiu connectat a internet. Gaudeix tant de continguts sota demanda com en directe a través del lloc web xala.cat i des de les aplicacions per a dispositius Apple, Android, així com l'aplicació Chromecast per connectar-se a la televisió. 

Com activar la subscripció?

Si et subscrius a XALA!, tindràs 14 dies de prova gratuïta. Si t’agrada el servei, no cal que facis res: la teva subscripció continuarà activa automàticament fins que tu ho decideixis.

La subscripció a XALA! té caràcter mensual i comença en la data en què et dones d’alta del servei. 

El preu de la subscripció actual a XALA! és 1,99€/mes, però estigues pendent de les promocions i ofertes per aconseguir cupons i condicions especials!

Has de donar-te d'alta del servei des de la versió web de XALA! Entra a xala.cat des del teu dispositiu mòbil o ordinador i subscriu-t'hi. Només has d'introduir les teves dades al formulari i tindràs accés immediat a tots els continguts. A més, amb la subscripció podràs veure el teu historial i afegir els continguts que més t'agradin a favorits.