La plataforma XALA! fa un pas més per adaptar-se a les noves formes de consum oferint més esport més partits que mai cada cap de setmana. El director de l'àrea de tecnologia de la Xarxa de Comunicació Local, Miquel Herrada, assegura que es vol que "els aficionats a l'esport català tinguin una oferta complementària als partits que ja s'emeten a les televisions locals". És per aquest motiu que cada cap de setmana es podran seguir en directe, de manera simultània, tres partits de diferents disciplines esportives, i accedir a un munt de continguts extra de la màxima qualitat i que no es troben en cap altra plataforma del mercat.

"XALA! és el Netflix de l'esport català"

XALA ESPORTS 2019

Amb XALA! tindràs continguts de vídeo on vulguis, quan vulguis i des de qualsevol dispositiu connectat a internet. És per això que Herrada descriu XALA! com "el Netflix de l'esport català".

Una aposta ambiciosa i sense precedents de l'audiovisual local per acostar el nostre esport als públics amb una experiència d'usuari excel·lent per a tots els dispositius i amb qualitat HD. I per només 1,99 € al mes, amb 14 dies de prova gratis.

Foto XALA Esports

Els estudis avalen la plataforma

Els estudis confirmen que el consum de continguts esportius a través de les plataformes OTT creixerà els pròxims anys. Cada vegada més la visualització de continguts serà sota demanda i per a dispositius mòbils. En aquest mateix sentit, Herrada explica que "el món de les plataformes OTT ha obert un nou horitzó per als amants de l'esport: ha permès fer aflorar una enorme oferta de continguts audiovisuals que fins ara no tenien finestres de distribució però que connecten amb comunitats de seguidors molt actives. La plataforma XALA! és un gran pas de l'audiovisual local per adaptar-se a les noves formes de consum de continguts en l'era digital".