Tu també ets d’aquells que va començar a reciclar en plena pandèmia, per pur avorriment i perquè va convertir la separació de residus en un passatemps? Potser sí, o potser continues tirant la brossa allà on caigui perquè, total, ets dels qui pensen que una flor no fa estiu. Però en el fons saps que està mal fet. La part positiva és que tots tenim un amic que no para de donar-nos la turra perquè reciclem i contribuïm a cuidar el medi que habitem però, si no el tens, SPIN FOOD s’ha de convertir en el teu millor col·lega.

SpinFood 33

Aquest supermercat digital ofereix un gran ventall de productes ecològics certificats. De fet, el seu eslògan gairebé parla per sí sol: el teu supermercat online ecològic sense plàstic. El setembre del 2020 van llançar-se a l’aventura d’eliminar el plàstic de qualsevol envàs, ja sigui de comestibles, articles de cura personal (SPIN CARE) o productes de la neteja (SPIN HOME). Us sonarà la regla de les 3R que la marca ha fet servir de filosofia: reduir, reutilitzar i reciclar per eliminar els residus i aportar el seu granet de sorra per respecte al planeta. Ara, a més d’apostar per aliments provinents del comerç just, aquest supermercat fa un pas més: vol expandir horitzons i se suma a l’etiquetatge en català per continuar democratitzant la sostenibilitat. Perquè el futur serà de tots, o no serà.

Comoditat i preus a la baixa per apropar-se a la clientela

Aquesta idea és una de les grans novetats d’aquest any i ja s’està començant a aplicar, tot i que de moment només és possible fer-ho segons l’idioma que es tria a l’hora de fer la compra: si el procés és en català, l’etiqueta serà en aquest idioma, i el mateix passa si es tria la llengua castellana.

SpinFood 74

Però SPIN FOOD, empresa filla d’un any pandèmic, no ha parat d’implantar millores que creen empatia amb l’usuari i busquen la comoditat i l’estalvi per damunt de tot. Per això ha decidit també abaratir les despeses d’enviament: gratis en comandes a partir de 60 euros i 4,99€ en comandes per un preu inferior. I encara més coses. Els qui ja hagueu comprat a la seva pàgina web, sabreu que abans l’usuari pagava un import de consigna pels envasos de conserva; ara, els spiners no pagaran per envàs però sí rebran 0,03 cèntims si el retornen – amb l’excepció de la llet, el Vichy i la biocosmètica en envàs retornable. L’aposta per la reutilització i l’allargament de la vida útil de tots els productes es diu SPIN FOOD.

El primer oli del mercat lliure de plàstic 100%

L’oli és un dels béns més preuats – i quotidians - de la nostra dieta. SPIN FOOD ho sap i acaba de llençar el primer oli del mercat que no conté cap mena de plàstic, ni a l’ampolla ni el tap o el dosificador. Ecològic 100% i amb la total garantia d’estar totalment lliure de microplàstics, que a la llarga poden arribar a perjudicar la nostra salut. Les 3 primeres referències són: Oli d’Oliva Verge Extra, Oli d’Oliva i Oli de Girasol.

Guia pràctica per comprar a SPIN FOOD

Comprar en aquesta plataforma online és molt senzill. Els usuaris es registren (tot i que no és obligatori, dona accés a millors condicions), trien la compra i també l’envàs, que pot ser en paper o vidre. En el cas de voler retornar, és important saber que hi ha dos mesos per fer-ho, i que la opció es pot activar en qualsevol moment.  

Sistema retorno Spin Food

Tot i que no és obligatori, retornar l’envàs és una de les garanties d’aquest supermercat ecològic, ja que reforça la idea d’economia circular que aposta per la sostenibilitat en totes les seves facetes. També hi ha la possibilitat d’utilitzar els envasos reciclables – fets principalment de paper - al mateix preu/kg que l’envàs retornable, que conserven la qualitat dels aliments i que permeten que cada usuari pugui cuidar el medi ambient a la seva manera.