El Nadal és una festa única a l'any, plena de tradicions i costums compartits amb familiars i amics. Una d'elles és la Cervesa de Nadal de Damm, que enguany torna a taula en una fórmula elaborada especialment per a aquesta època de l'any, caracteritzada pel descens de les temperatures i per una gastronomia més contundent. 

CERVESA NADAL DAMM

Elaborada 100% amb ingredients naturals, la Cervesa de Nadal de Damm es presenta per sisè any consecutiu en forma d’edició limitada, en una ampolla que evoca el record d'aquelles primeres cerveses que els mestres cervesers de Damm elaboraven especialment per regalar als seus col·laboradors i amics als anys 50 per Nadal, i que es van convertir en tota una tradició. 

Nota de tast

Cervesa amb color roure de reflexos ataronjats. Es presenta densa i brillant, amb una capa cromàtica torrada. L’escuma es mostra compacta. Presenta bombolles vives, fines i veloces. L'aroma és de gran intensitat i complexitat. Les primeres notes olfactòries són afruitades, com el préssec madur i la poma; també ataronjades que doten el nas de frescor. Gaudeix d'un nas net, en el qual al final persisteix la sensació de pa torrat. L'entrada en boca és àmplia, amb caràcter. Voluminosa i cremosa. El final recorda al taní de la fulla de tabac. L’amargor del llúpol regala una intensa sensació refrescant. Es recomana consumir-la entre 5 i 7ºC.