L’humor, la música, el mentalisme i la màgia són alguns dels elements que formaran part de la gran festa en què es convertirà aquest Cap d’Any al programa de les televisions locals Ben Trobats. El magazín matinal dirigit i presentat per Clara Tena serà l'encarregat d'acompanyar-nos durant el canvi d'any des de la sala El Siglo del recinte Mercantic a Sant Cugat del Vallès.

Per a aquest programa especial, Clara Tena comptarà amb la participació de David de Dios (sotsdirector del programa) i els periodistes habituals del magazín Bàrbara Sedó (Televisió de Badalona), Martí González (Cugat.cat) i Oriol Carreras (Canal Terrassa).

bentrobats500

Durant el programa especial, la música tindrà un paper destacat. El grup tribut a Tom Jones, Arkano and the Soul Pumpettes i la música d’Alice and the Wonders i del grup vocal TNT seran els encarregats de posar ritme a la nit. 

L'actriu Maria Molins presentarà uns fragments de l’obra Cabareta i, a més, els jocs del Mag Marín, el mentalisme de David Baró i l’estil de la Dandi Escola de Ball de Mollet del Vallès ens deixaran bocabadats mentre que la companyia Planeta Impro promet fer-nos riure amb els seus monòlegs esbojarrats.

maria molins

Maria Molins - Wikipedia

També hi tindrà un paper destacat el bàrman italià de Flair Crew, Filippo Tadei, expert en cocteleria flair, la seva modalitat acrobàtica. I un col·laborador habitual del programa, el professor Sebastià d’Arbó, farà els pronòstics per al 2019.

Donem la benvinguda a l'any nou des de Palafrugell

Quan faltin cinc minuts per a la mitjanit, ens traslladarem a la plaça de l’Església de Palafrugell per rebre el 2019. Els periodistes de Costa Brava TVLaia Campos i Gerard Rius, seran els mestres de cerimònia de les tradicionals campanades.

El programa especial de Cap d’Any es podrà veure el 31 de desembre a les 22 hores per les televisions locals

esglesia palafrugell

El prestigiós dissenyador Lluís Solano ha cedit l’espectacular vestit que lluïrà la presentadora per a l’ocasió. Està format per 1.008 peces d’alumini, plata i titani. Solano va guanyar amb aquesta peça el segon premi de joieria a la Fashion Week de Madrid.

Els primers compassos del 2019, amb l’orquestra D'altra banda

La primera festa de l’any tindrà com a banda sonora la música D'altra banda, una orquestra de ball i animació per a tots els públics. Els seus components fa més de 20 anys que trepitgen els escenaris d’arreu del país.