La sala de premsa Miguel Quereda de la Nova Creu Alta va acollir el passat dilluns l’oficialització de la renovació de l’acord de patrocini entre el Centre d’Esports Sabadell FC i Banc Sabadell una de les entitats financeres més importants del país i amb una projecció internacional en continu creixement.

Banc Sabadell va ser una de les empreses que va donar suport al CE Sabadell FC des dels seus inicis, i va ser pionera els anys 60 en tenir presència publicitària a l’estadi de la Vella Creu Alta, fins avui dia que referma el seu compromís com a patrocinador oficial del club. Banc Sabadell té una important presència publicitària a l’estadi de la Nova Creu Alta, així com l’hospitalitat en dies de partit, a més el club junt amb l’entitat ofereix la targeta de crèdit arlequinada personalitzada. Totes dues entitats porten en la seva marca el nom de la ciutat de Sabadell i s’han convertit en ambaixadors únics, amb una implicació directa en el dia a dia de l’activitat a la comarca del Vallès.

CE Sabadell FC signa un acord per dues temporades amb Banc Sabadell, el banc de la ciutat 

A l’acte hi van assistir, com a màxims representants de Banc Sabadell, el Sr. Xavier Comerma, director territorial de Catalunya de Banc Sabadell, i el Sr. Gabriel Martínez, director de comunicació i imatge corporativa de Banc Sabadell. Per part del Centre d’Esports Sabadell, hi eren presents Pau Morilla Giner, portaveu dels accionistes del CE Sabadell FC, Bruno Batlle, director general del club, Ana Navés, vicepresidenta del CE Sabadell i Gabri Garcia, entrenador del primer equip del CE Sabadell.

Banc Sabadell   CE Sabadell

Xavier Comerma i Pau Morilla (d'esquerra a dreta) a la roda de premsa del passat dilluns

El portaveu dels accionistes del Centre d’Esports Sabadell FC, Pau Morilla Giner, ha explicat que “per al CE Sabadell és un gran honor renovar l’acord amb Banc Sabadell, un company de viatge excel·lent per assolir els objectius d’èxit ”. També ha remarcat “l’orgull que sentim per la fidelitat d’entitats com el Banc Sabadell”. Per la seva banda, Xavier Comerma, director territorial de Catalunya de Banc Sabadell, s'ha mostrat molt satisfet amb l'acord: “Des de Banc Sabadell fa anys que donem suport al Centre d'Esports Sabadell, som dues entitats històriques amb el mateix agafat, el de la ciutat de Sabadell i compartim la cultura de la feina, el compromís i l'esforç”.

Banc Sabadell al costat del club de la ciutat 

Banc Sabadell és un Banc espanyol amb seu operativa a Sant Cugat, seu corporativa a Barcelona y seu social a Alacant. És la cinquena entitat financera en volum d’actius, cotitza en borsa i forma part de les empreses de IBEX 35. Va néixer l’any 1881, d’un col·lectiu d’empresaris i comerciants de Sabadell, amb gran visió comercial i d’expansió fins avui en dia. Banc Sabadell ha estat una entitat pionera en la informatització de la banca espanyola i en processos comptables i administratius, així com en oferir productes financers a clients  privats i per empreses online.

Centre d'Esports Sabadell Futbol Club 

El Centre d’Esports Sabadell F.C., fundat l’any 1903, és el club de futbol més representatiu del Vallès i el tercer de Catalunya en palmarès. Actualment, juga a la Primera categoria RFEF i disputa els seus partits a la Nova Creu Alta des de fa més de 50 anys. Entre els seus èxits esportius, destaquen el Campionat d’Espanya de segona categoria l’any 1913, el subcampionat de la Copa d’Espanya l’any 1935, la participació a la Copa de Fires l’any 1969, la Copa Federació l’any 2000 i la Copa Catalunya l’any 2016. A més, ha militat durant 14 temporades a la màxima categoria del futbol estatal.

El futbol base del CE Sabadell té més de 600 jugadors en formació i compta amb el Juvenil ‘A’ masculí i femení a les màximes categories estatals. El club ha impulsat 8 equips femenins dins del futbol base i una de les escoles de futbol inclusiu més importants d’Espanya. El president del club és Esteve Calzada, fundador de l’empresa de màrqueting esportiu PrimeTime Sport i amb una dilatada experiència en aquest àmbit com a ex director de màrqueting del FC Barcelona.