A l'escola ens ensenyen una educació sexual pèssima. Tant que encara hi ha qui s'escandalitza quan veu joguines eròtiques o es posa les mans al cap quan es parla d'orgasmes. I estem en ple segle XXI! Els tabús associats a qualsevol tema sexual han estat una constant des que ens van explicar que Eva va sortir de la costella d'Adam, encara que també és important recalcar que s'han fet molts passos cap endavant en matèria de conscienciació sexual, ajudant a treure l'estigma d'un fet que ens alegra la vida a tots.

bandera gai

Però què passa amb les joguines sexuals? Estan ben vistos o continuen estant assenyalats per ments tancades i perfils retrògrads? Afortunadament, la balança s'està decantant cada vegada més cap a la naturalització d'aquests aparells, encara que també és cert que es continuen afirmant alguns mites entorn de la diversitat sexual relacionats amb l'ús de joguines. I no, ni les joguines sexuals són només per a les persones solteres, ni per a aquells insatisfets o per a gent promíscua: el plaer no entén de persones, d'identitats, o de situacions sentimentals i d'això, la botiga eròtica online Diversual, en sap un munt.

Molt més, molt millor, més plaent

El millor de les joguines eròtiques és que permeten sortir de la rutina a qualsevol. I qui no vol provar noves realitats per veure les estrelles? El col·lectiu LGTBIQ+ ha vist com la seva sexualitat ha estat oprimida durant segles i ha trobat en les joguines una autèntica revolució per explorar la seva sexualitat i gaudir-ne sense lligams. Quins tipus són els més desitjats en parelles d'aquest col·lectiu? "Més enllà dels clàssics vibradors o masturbadors, hi ha una gran multitud d'aliats del plaer esperats a ser descoberts", explica la botiga online. Qualsevol joguina pot ser utilitzada per una parella LGTBIQ+ i aquí es proposa una selecció. I és que no és fàcil triar el complement ideal entre tantes alternatives: de fet, Diversual compta amb més de 6.000 productes sexuals.

diversual

Arnesos sexuals per a tothom

Encara que se'ls relacioni estretament amb les parelles lèsbiques, el cert és que es tracta d'un complement eròtic per a qualsevol tipus de parella. N'hi ha que tenen buits per aprofitar i augmentar la mida amb què s'estimula, amb vibració o sense ella. I és que els arnesos sexuals són un gran descobriment per jugar en parella.

Succionadors: el gran reclam des de 2019

Que aixequi la mà qui no ha provat encara el supericònic succionador de clítoris que ha revolucionat l'orgasme femení. Si portes els últims dos anys en una cova, has de tenir clara una cosa: les persones amb vulva arriben al clímax en menys de 3 minuts. Soltera, casada o poliamorosa, tant se val! Els succionadors són ideals per compartir més i millors orgasmes en parella.

Dildos i vibradors, el clàssic també mola

Sens dubte, els dildos i els vibradors són les joguines que tots coneixem. Són grans aliats del plaer en parella - sobretot en el sexe lèsbic - amb un afegit sumament útil si es busca obtenir plaer alhora que es dona: de fet, n'existeixen alguns de dobles que permeten una estimulació gairebé simultània sense haver de fer torns per aconseguir-ho.

vibrador diversual

Anells per penis (però no només)

Menys coneguts però igual de meravellosos, la principal funció dels anells per penis és aconseguir ereccions més potents i duradores, però s'han convertit en un company ideal per a moltes parelles. La vibració és una gran victòria perquè potencia l'estimulació tant de la persona que penetra com de la que rep la penetració, sent ideal com a reclam per pesones amb penis gais que vulguin veure les estrelles.

Bales vibradores everywhere

Apte per tot el ventall de possibilitats que engloba la diversitat sexual, és una de les joguines més versàtils, les bales vibradores permeten estimular qualsevol zona del cos, i allà precisament resideix el seu gran valor. Té una forta vibració i és ideal per portar a qualsevol banda, per ser petita i fàcil de transportar, a més de molt fàcil de fer servir. Si vols un complement perfecte, les bales vibradores són la teva millor opció per innovar en qualsevol postura.

Aquestes son algunes de les joguines eròtiques més populars, encara que hi ha moltíssimes alternatives més per fer volar la imaginació i poder transformar les nostres relacions sexuals.