La revetlla de Sant Joan a Barcelona 2022 arriba entre restriccions per a la prevenció d'incendis forestals. Tot i així, ciutats com Barcelona s'ompliran de festivitats de forma segura i molts ens preguntem el mateix. Quins horaris té el metro de Barcelona per la revetlla de Sant Joan? Hi ha busos a la nit? Aquí us deixem tots els serveis especials per a la nit de Sant Joan d'enguany.

 

👩‍👧‍👦 5 idees per celebrar la revetlla de Sant Joan 2022 amb nens


🔥 Pots fer foc i fogueres a Catalunya per Sant Joan 2022?
 

Metro i transport públic de Barcelona per Sant Joan 2022:

Dijous 23 de juny, nit de la revetlla de Sant Joan, hi haurà servei especial de transport públic per facilitar la mobilitat de les persones en una nit tradicional de celebració. El servei reforçarà a metro, ferrocarrils, bus nit, trens de Renfe i Rodalies, així doncs, també es preveu un reforç de personal en trens i estacions per atendre l’afluència de persones que es desplacin en transport públic, especialment a zones de platja i al centre de la ciutat, per celebrar la revetlla. També es reforçarà la neteja, el manteniment i la seguretat a les estacions més  freqüentades.

Horaris de metro, tram, ferrocarril i Rodalies:

  • El servei de metro estarà actiu durant tota la nit de Sant Joan 2022. Els trens circularan sense interrupció des de les 5 h de la matinada de dijous 23, fins a les 2 h de divendres dia 25, el que representarà 45 hores de servei ininterromput. Per altra banda, la línia L4 reforçarà el seu servei amb freqüències de pas de fins a 8 minuts. 
  • El Tram també funcionarà de manera ininterrompuda: les línies del Trambaix i del Trambesòs tindran tramvies circulant des de les 5 h de la matinada de dijous 23 fins a les 2 h de la matinada del dia 25, 45 hores de servei ininterromput.
  • Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) prestarà el servei habitual de dia feiner de vigília de festiu, és a dir, fins a les 2 h de la matinada, i es reprendrà el servei de manera normal a les 5 h del matí del divendres, ja passada la revetlla de Sant Joan.
  • Per al servei de Rodalies de Catalunya, Renfe incrementa la seva oferta de transport amb 10.500 places addicionals. La nit del dijous i la matinada de divendres es reforça la capacitat habitual dels trens que enllacen  Barcelona amb les poblacions costaneres del Garraf i de la Costa Barcelona - Maresme i la Costa Brava  i s’ha previst la circulació de cinc trens especials.

​Horaris d'autobús i Nit bus

  • Els autobusos urbans mantindran l'oferta habitual de dia feiner pel dia 23 i de dia festiu pel dia 24.
  • El Nitbus de l’AMB, que dona servei a 18 municipis de la metròpolis, oferirà el servei habitual amb  reforços puntuals en línies concretes. D’aquesta manera, permetrà augmentar la capacitat per cobrir  necessitats específiques. L’AMB recorda que el Nitbus funcionarà de les 23h fins a les cinc de la matinada,  els 365 dies de l’any. 
  • Els busos nocturns de la Generalitat, per la seva banda, mantindran l’oferta al 100% per la nit de Sant Joan.