L'Ajuntament de Barcelona ha reclamat al Govern que acabi amb les protestes de la Meridiana contra la sentència del judici al procés, segons La Vanguardia. Fa 128 nits seguides que es talla la circulació d'aquesta via de la capital catalana. 

En un informe enviat al Departament d'Interior, al que ha tingut accés el citat mitjà, la Guàrdia Urbana reclama que es prohibeixi la protesta diària. L'escrit alerta que s'han produït "alteracions d'ordre públic" que han posat en perill "les persones i els béns".

La Guàrdia Urbana ha enviat quatre informes a la conselleria d'Interior i aquesta ha apuntat que "el de manifestació és un dret fonamental especialment protegit, fins i tot per la Constitució, que només es pot restringir en casos excepcionals, que els mossos consideren que no es donen".

Segons la policia local s'està produint una situació d'excepcionalitat ja que en un dels seus informes relata que des del 25 de gener hi ha "encaputxats amb actitud violenta tant cap als agents de policia com cap als ciutadans que els recriminen la seva actitud".

Meridiana Resisteix segueix repetint la seva protesta i ho fa després que aquest diumenge un grup d'ultra dreta intentés impedir la concentració. A primera hora de la tarda el grup ultra havia ocupat el tram on protesten cada vespre els independentistes des del 14 d'octubre de l'any passat.