La Fira de Nadal del Port Vell 2023 està cada vegada més a prop i ja saps el que això significa: gaudir d'un Mercat de Nadal en un entorn marítim. A continuació tens tota la informació necessària per gaudir de la visita: horaris, dates, com arribar i novetats.

👶 Saló de la Infància a Barcelona 2023
 

🎄 Fires de Nadal a Catalunya 2023: 17 mercats nadalencs imperdibles
 

La pista de gel sintètica és un dels grans atractius en el Moll de la Fusta, que tornarà a comptar amb la roda de fira i el mercat com en l'edició anterior. 

Fira de Nadal del Port Vell 2023: horaris i dates

Segons la pàgina oficial del Mercat de Nadal al Moll de la Fusta, aquest començarà dimarts 5 de desembre a les 19 h (que és quan començarà l'acte de la inauguració). Així mateix, s'ha confirmat que aquest mercat tancarà les portes el 7 de gener de 2024, just després del Dia de Reis

Quant als horaris, també s'ha confirmat que la Fira de Nadal del Port Vell obrirà les portes d'11 a 22 hores. Pel que respecta a les activitats, encara el portal oficial no ha facilitat cap mena d'informació. 

Com arribar a la Fira de Nadal del Port Vell 2023

Com cada any, la Fira de Nadal del Port Vell 2023 tindrà lloc en el Moll de la Fusta de Barcelona. Per començar, això significa viure un Nadal molt portuari, ja que et veuràs envoltat de vaixells i de mar, amb la brisa de companyia. El contrast entre aquest panorama oceànic i la visió de parades nadalenques, gastronomia hivernal i il·luminació càlida serveix ja de bon pretext per visitar la Fira almenys una vegada mentre estigui en marxa.

I com arribar a la Fira de Nadal del Port Vell 2023? Si ets molt d'agafar el metro de Barcelona, tens 2 parades ben a prop: Drassanes (L3) i Barceloneta (L4). Ambdues parades es troben a uns 8-10 minuts caminant. Si t'agrada més l'autobús, tens nombroses línies que et deixaran a prop. Presa nota: 59, 120, D20, H14, N6 i V13. Si vens amb cotxe, tens 2 pàrquings amb prou capacitat a prop: el del Centre Comercial Maremàgnum i l'aparcament BSM del Moll de la Fusta, que es troba en Passeig de Colom, 31.

Per cert, l'accés a la Fira de Nadal del Port Vell és totalment lliure: no s'ha de pagar cap entrada per accedir. En aquest sentit, edicions anteriors van tenir dos llocs d'accés adornats amb motius nadalencs, així que, en teoria, no toparàs amb aglomeracions per entrar. Per si no n'hi hagués prou, els animals de companyia com a gossos estan més que benvinguts. Amb tantes formes d'arribar al Mercat de Nadal del Port Vell de Barcelona, no tens cap excusa per deixar-te caure per allà durant aquestes festes nadalenques.