L'espontaneïtat d'alguns presentadors i col·laboradors, quan fan televisió en directe, pot generar moments incòmodes com el que durant el matí de dilluns 25 de gener, Lídia Heredia, presentadora del programa Els Matins, ha viscut a TV3. L'encarregat de fer viure a Heredia un moment que no oblidarà ha estat el també periodista i presentador Albert Om, qui col·labora en el programa de la Lídia fent la secció 'Agenda Om'. Què li ha dit?

Albert Om i Lídia Heredia, TV3

Albert Om i Lídia Heredia, TV3

El presentador del programa de ràdio Islàndia, a l'emissora RAC 1, ha sorprès a Heredia fent-li preguntes per saber quins són els seus interessos més intensos. "Quin grau d'interès tens en tornar a presentar les Campanades de l'any 2022", l'hi ha dit Albert Om a Lídia Heredia, deixant-la completament descol·locada. La presentadora, sense saber què respondre, s'ha posat a riure. Tot seguit, ha sortit airosa dient: "A veure, dic nul, però no per rebutjar-ho sinó perquè no em tocarà". I és que les Campanades de TV3, per rebre al 2021, han estat en boca de tothom per culpa de la roba que van lluir les presentadores: Heredia, Melero i Puig. Molts les van comparar amb astronautes o amb el grup musical ABBA. La incòmoda pregunta d'Om a Heredia la poden veure fent clic a la foto, a partir del minut 06.40.

Lídia Heredia, TV3

Lídia Heredia, TV3

"És un nul desapassionat simplement perquè no em toca, ja que les hem fet aquest any", ha afegit Heredia per matisar la seva resposta i evitar malentesos. Encara que les preguntes d'Albert Om a la de TV3 no han acabat aquí. El de RAC1, entre d'altres coses, també li ha preguntat si té ganes de complir 50 anys el pròxim 19 de maig. "Mira, com arribaran... El rellotge no s'atura així que els celebrarem", ha respost Lídia. Per celebrar el seu aniversari, recuperarà polèmic conjunt que va lluir per acomiadar el 2020? Fantasia en estat pur.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat