El Telenotícies cap de setmana de Ramon Pellicer té un altre ritme, un altre to, pausat. TV3 hi emet molt reportatge gravat entre setmana, de nevera. I connexions en directe amb el territori, l'aplec d'algun cargol o la fira d'algun càntir. En campanya electoral toca fer actes de partits i aquest diumenge a Vilafranca del Penedès, míting de Junts i Laura Borràs. El reporter Albert Casas ha acabat amb un atac de pànic. El vídeo fa patir:

TELENOTÍCIES CAP DE SETMANA (doneu al play)

TV3

 

tn cap de setmana TV3

albert Casas TV3

Albert Casas, patint a TV3

Els que han fet algun directe de TV coneixen la sensació. Per alguna raó estranya, queda la ment en blanc i el cervell no respon, ni per acabar la frase ni per donar pas al vídeo. Albert Casas respira amb dificultat sota la mascareta, patint, se li escapa algun gall de veu, panteixa, s'ofega, empassa saliva, tremola la mà amb la cartulina de TV3. És un quadre d'angoixa. El realitzador tira les declaracions de Borràs. Pellicer no diu res quan tornen a plató.

1572575088729

Albert Casas, TV3

ramon pellicer TV3

Ramon Pellicer fent cara de Ramon Pellicer, TV3

A les xarxes tothom plany el reporter de la secció de Política de TV3:

A la secció de Política de TV3 s'hi albira la febrada de cada 4 anys: excepcionalitat, minutatge, partits pressionant, periodistes negant-se a firmar les notícies i ingerències. Es diu campanya electoral al Parlament de Catalunya.