Una de les convidades que ha tingut un comportament més vergonyós quan s'ha assegut davant Lídia HerediaEls Matins és Inés Arrimadas. La líder de Ciutadans i la presentadora de Badalona han compartit plató en el passat i en alguna ocasió han saltat espurnes, especialment per l'actitud xulesca de la política.

arrimades heredia

Inés Arrimadas (TV3)

Aquest dimecres, nova trobada entre totes dues, aquesta vegada en la distància. Heredia a Sant Joan Despí, Arrimadas a Madrid, via telemàtica. Han parlat, evidentment, de si s'han de celebrar les eleccions en la data prevista, de la marxa de Lorena Roldán al PP, del possible relleu del PSC com a alternativa no independentista a Cs i d'un possible suport dels taronges al partit d'Illa i Iceta. 

arrimades heredia tv3

Inés Arrimadas i Lídia Heredia (TV3)

Una entrevista que molts espectadors no han vist. O ho han fet amb el botó de mute premut. O els que ho han escoltat s'han tornat a indignar. Només anunciar-se l'entrevista, són molts els que s'han ennuegat amb el croissant i el cafè amb llet en comprovar com una vegada més Arrimadas, tot i les crítiques constants a TV3, ha tornat a disposar de minuts per buidar el pap a la televisió pública catalana:

El dia no ha començat de la millor manera per a molts espectadors catalans.