Divendres 13 de març va emetre's l'últim programa d'Els matins a TV3. Aquell dia Lídia Heredia va acomiadar-se amb un desig: "Ens veiem dilluns". No va ser així. Fa un mes que no surt a TV3.  El programa no ha tornat en tot el confinament perquè TV3 redueix els seus programes: s'han cancel·lat el TN matí i el TN comarques, no es grava el culebrot Com si fos ahir ni es fa plató d'Està passant o Polònia. S'ha donat prioritat a mantenir les productores externes i reduir la presència de treballadors a la seu de TV3. Una de les periodistes més ben valorades de la casa, Lídia Heredia, ha tornat confinada al programa de Toni Soler:

LÍDIA HEREDIA 13 DE MARÇ:

lidia heredia tv3

TV3

LÍDA HEREDIA 8 D'ABRIL:

LIDIA HEREDIA CONFINADA tv3

TV3

Lídia Heredia: "És difícil relaxar-se o llegir. Els que treballem des de casa anem com 'pollo sin cabeza': tallo la ceba, faig una trucada, vaig a banyar la meva àvia Pepita de 96 anys que viu amb la meva mare de 73... Diu que quan aneu amb samarretes queda com brut. Gràcies per trucar-me, m'he tret el pijama per posar-me texans i m'han entrat". Lídia Heredia segueix treballant: "Ajudo als companys d'informatius al 3/24 que s'emet al matí. Preparo preguntes per les rodes de premsa dels consellers i quan no em fan cas em faig el programa a sobre".

esta passant tv3

TV3

Toni Soler àcid: "Segur que voldries que Albert Rivera vingués a casa teva per entrevistar-lo". Recorda la mítica entrevista en la que Heredia va entregar un paper a Rivera perquè ell dictés les preguntes. Heredia té ganes de tornar "per reclamar no culpes però sí responsabilitats". I el toc Heredia, que la fa immensa per diferent, és quan recorda que juga al Trivial amb els fills o demostra que tot i confinats, la famíia segueix perdent un mitjó de cada parell sense sortir de casa. Vídeo:

Un increïble 19,3% de share i quart programa més vist del dia. Vicent Sanchis s'ha equivocat: la que hauria d'estar fent plató i fent les preguntes adequades en antena és la grandiosa Lídia Heredia i enviar a casa algú altre que no li arriba ni a la sola de la sabata.