Revelades les incògnites. La nit de cap d'any ja és història. Tots els espectadors van sortir de dubtes aquest 31 de desembre quan van encendre els televisors abans de menjar-se el raïm. Hi havia expectació per escoltar Ana Obregón a TVE, per veure el modelet de la Pedroche a Antena 3 i per comprovar com els hi aniria al trio de presentadores triat per TV3 per donar les campanades.

presentadoras fin año tv3 2

Lídia Heredia, Helena Garcia Melero i Cris Puig (TV3)

Lídia Heredia, Helena García Melero i Cris Puig van ser les escollides. I la veritat és que el seu look i la seva posada en escena van deixar glaçats de sorpresa els espectadors catalans. A ells, i a elles... Perquè el trio de presentadores segur que també es van glaçar. Els vestits que duien, el vent que feie i elles dalt d'un terrat van fer patir molts catalans que no agafessin una galipàndria i comencessin l'any amb mantes tèrmiques després de l'especial. Una mena de túnel de vent, una posada en escena pròpia d'un videoclip dels 70 a l'Studio 54 i uns modelets que queden resumits amb el que va dir una usuària: "Sembla que la Heredia s'hagi embolicat amb un rotllo de celofan. La Melero s'hagi posat un pijama galàctic. I la Puig sembla una bola de discoteca".

presentadoras fin año tv3 look

Lídia Heredia, Helena Garcia Melero i Cris Puig (TV3)

Un look que va deixar els espectadors al·lucinats. I que va generar un allau de comentaris a la xarxa. Molts d'ells, de companys de cadena que no han desaprofitat l'ocasió per solidaritzar-se amb elles o treure-li punta als vestits escollits. Alguns, apuntant que ben bé podrien ser les protagonistes d'un remake sobre el grup Abba:

Afortunadament, queden 365 dies per a recuperar-nos de l'ensurt de veure-les així... I a elles per entrar en calor. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat