El món de les xarxes socials és molt complex i moltes vegades ens juga males passades. Això mateix és el que li ha passat a la presentadora del programa de TV3, Tot és mou, Helena García Melero. La catalana, a través del seu compte d'Instagram, ha donat la cara i ha denunciat públicament el succés del qual ha estat víctima. Les mostres de suport per part dels seus amics, companys i seguidors no s'han fet esperar. Què ha passat?

Helena García Melero, TV3

Helena García Melero, TV3

Ja ho diuen: una imatge val més que mil paraules. Per aquesta raó, Helena García Melero s'ha valgut d'una fotografia per mostrar el revés que s'ha emportat en aquests darrers dies. I és que la de TV3 ha descobert que algú li ha suplantat la identitat, fent-se un compte fals a Facebook amb la seva fotografia i el seu nom. "Aquest compte és fake", escriu la de Barcelona fent gala dels seus coneixements d'anglès. Fake és una paraula que vol dir fals. La denúncia d'Helena García Melero, a continuació:

Helena García Melero, Instagram

Helena García Melero, Instagram

"Mala gent", "Denúncia perquè el tanquin", "Molts ànims", "Gràcies per avisar" o "Denuncia-ho a Facebook i el tancaran" són alguns dels molts comentaris que l'hi han fet arribar a Melero a través d'Instagram. Per cert, el seu únic compte oficial és @hgmelero. Té més de 3.000 seguidors i fotos precioses. El poder de les xarxes, problemes del segle XXI.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat