Albert Om, vist i no vist en el seu retorn a TV3. És el fill pròdig de la cadena. De cosí de Toni Soler (programa Malalts de tele) a gendre perfecte de Catalunya (programa El convidat). Després del seu fallit fitxatge per Catalunya Ràdio lidera d'audiència els vespres a RAC 1 amb Islàndia. Candidat etern a tornar a TV3, aquest 31 d'agost va debutar amb Agenda Om, una secció setmanal tots els dilluns a Els matins de Lídia Heredia. Ha passat un mes, quatre dilluns, i no ha sortit més. EN Blau sap per què.

albert om tv3

Albert Om vist i no vist a TV3

Segons ha pogut saber EN Blau, Albert Om ha vist que TV3 li roba massa temps pel llibre que està escrivint i ha demanat esperar. La setmana que ve hi reapareixerà com una inusual col·laboració mensual i a partir del novembre sí que serà, com es va anunciar, col·laborador setmanal. No hi ha cap cosa estranya. Om torna a TV3 però al novembre. El primer dia va aparèixer presumit: "Vinc de negre perquè el plató em vas dir que era blanc. I vinc amb ulleres. L'última vegada que vaig fer tele no en duia. Fa onze anys". Vestit en funció del color del plató i amb ulleres de miop però sense posar-se-les en cap moment.

om ulleres tv3

Albert Om ja no hi veu per llegir, TV3

A punt de fer 54 anys, el solter d'or de Catalunya és conscient de la importància de la fotogènia a la TV. Fa onze anys que no feia TV en directe, des del final d'El club el 2009. Al seu amic Eloi Vila li va confessar a la mateixa TV3 "Ara no vull tenir fills". Albert Om ha tornat igual, excepte que no s'hi veu per llegir. El gendre pròdig a TV3. Però al novembre.