Aquesta setmana en la nostra secció de Pastissos d'El Nacional, les nostres pastisseres, Patricia i Cristina, de La Noria Bakery, ens porten els clàssics dònuts de tota la vida, una recepta americana que tot el món ha adaptat. 

 

Farem la massa clàssica sense farcit banyat amb el típic glacé, però aquesta recepta pots també fer-la farcida amb xocolata negra o blanca, melmelada, almívar de llet... tens un munt d'opcions per fer aquests dònuts, l'únic que has de tenir en compte és no fer un forat a la massa i fregir-lo una mica més perquè no quedi cru per dintre.

Ingredients per als dònuts clàssics:

  • 500 g farina de força
  • 10 g sal
  • 80 g sucre
  • 2 ous
  • 50 g mantega
  • 200 ml aigua
  • 40 g llevat fresc
  • Ratlladura de ½ llimona
  • ½ cullerada de canyella
  • Sucre llustre al gust
  • Oli per fregir

logo noria bakery