Aquesta setmana des de La Noria Bakery ens porten un pastís digne de menjar pels ulls. La Cristina i la Patricia ens presenten el pastís de vellut vermell, més conegut pel seu nom original: Red Velvet Cake. Originari dels Estats Units i a cavall entre la vainilla i la xocolata, es tracta d'un pastís idoni per a totes aquelles persones amants dels postres dolços i de sabors suaus. També és perfecte si la teva intenció és sorprendre algú, ja que el Red Velvet Cake presenta un característic color vermell i una textura suau i cremosa, de la qual pren el nom, que faran que t'enamoris d'aquest pastís fins i tot abans de tastar-lo. A continuació podràs veure en menys d'un minut com elaborem aquest postre tan original com deliciós:
I sabem que no és fàcil però no oblidis deixar reposar el pastís durant 24 hores un cop l'acabis de fer!
Ingredients per al pastís de vellut vermell
- 240 ml d'oli d'oliva de sabor suau
- 250 g de sucre
- 350 g de farina
- 3 ous
- 1 cullerada d'extracte de vainilla
- 1 cullerada de bicarbonat
- 40 g de cacau en pols
- 250 ml de sèrum de mantega
- 1 cullerada de vinagre blanc
- 1 culleradeta de colorant vermell