La infidelitat del rei Joan Carles amb Corinna ha provocat un terratrèmol sense fi. Una cosa és que enganyi la reina Sofia, però una altra que proposés a la princesa alemanya que col·laborés amb ell en un delicte de blanqueig. Les filtracions dels àudios entre ella i l'excomissari Villarejo han posat de manifest la presumpta corrupció que hauria estat fent el Rei. Unes afirmacions que han dut l'Audiència a confirmar que iniciaran una investigació al respecte.

Amb Iñaki Urdangarin a presó i Joan Carles investigat per la justícia, Felip VI veu com la imatge de la monarquia va empitjorant i empitjorant. Ja hi ha veus demanant la seva abdicació, així com d'altres dient que la solució és fer fora de la família reial a l'emèrit. 

FELIP I JOAN CARLES EFE

EFE

Passi el que passi, el que està clar és que els Borbons passen pel seu pitjor moment. De moment han pres la determinació de seguir una estratègia: fer veure que no ha passat res. Felip i Letícia segueixen presidint actes ben somrients, de fet. Ara bé, aquesta normalitat no cola... I encara menys tenint en compte que la reaparició de Joan Carles després d'aquesta bomba ha estat amagat en un cotxe durant més d'una hora. La reina Sofia, per la seva banda, ha optat per desaparèixer del mapa. Fa setmanes que no la veiem en públic, amagant-se per no evidenciar el mal tràngol que deu estar passant. 

reina sofia trista  gtres

GTRES

Molts esperaven que l'emèrita es refugiés al palau de Marivent de Mallorca, però encara no se l'ha vist per allà... Cosa estranya tenint en compte que sempre hi passa tot l'estiu. El que està clar, per això, és que aquest estiu Borbó no serà com els altres. Havien dit que enguany podríem tornar a veure tota la família unida en una foto familiar, però ja han dit que els fills Urdangarin no viatjaran a l'illa.

Tots els membres de la família estan enfadats entre ells, amb la qual cosa l'expectació cada cop que podem veure algú és enorme. Però sembla que ells no en són conscients... o almenys aquesta és la sensació que ens ha donat en caçar la infanta Elena a l'hípica.

La primogènita dels reis emèrits ha participat en un concurs de salts de La Corunya, firmant un recorregut sense errades. Això sí, la presència de la premsa no li ha fet gens de gràcia. Durant tot el recorregut els fotògrafs han anat captant les seves cares, evidenciant la tensió que està vivint. Però el moment més incòmode ha arribat quan s'ha enfrontat a ells directament.

INFANTA ELENA TENSA  GTRES

GTRES

Look assegura que la Infanta hauria increpat els tres paparazzi que s'hi havien desplaçat per captar les seves primeres reaccions. Però l'única cosa amb la qual s'hi han trobat és amb enuig: "Ja està bé, no? Prou de fer fotos!", hauria esclatat de males maneres.

infanta Elena enfadada GTRES

GTRES

Visiblement molesta, va seguir violentament: "Però per què feu fotos?". Potser encara no és conscient de la repercussió que genera... Després d'allò, s'hauria quedat al centre hípic durant un parell d'hores més, sense voler contestar cap pregunta i mirant-los enfadada. Màxima tensió entre els Borbons.