Front obert contra la Corona. La Zarzuela s’ha posat molt nerviosa amb la filtració que s’ha fet a dos digitals de dretes, publicant-se un munt de fragments molt compromesos d’una conversa entre Corinna, l’amant del rei Joan Carles, i el comissari Villarejo, en presó preventiva per fer xantatges i pertànyer a una banda criminal.

La princesa es mostra més guerrillera que mai, acusant l’emèrit de proposar-li ser còmplice d’un delicte de blanqueig, lamentant que va deixar-la sola davant les amenaces que anava rebent. Assegura que Joan Carles tenia comptes a Suïssa i propietats a l’estranger a nom d’ella, aprofitant-se’n de la seva residència a Mònaco, un paradís fiscal.

Ara bé, aquesta va ser només la primera bomba de les filtracions. L’escàndol trigarà a diluir-se, i és que ara han publicat una part de la conversa que pot fer encara molt més mal. Molts donaven per fet ja que el Rei tindria comptes a l’estranger i que blanquejava diners, però pocs s’havien atrevit a afirmar el que afegeixen ara.

Corinna-Joan Carles-GTRES

GTRES

Fixeu-vos-hi. La mítica foto feta a la catifa vermella a Barcelona dels Premis Laureus va reunir tota la banda: pare, filla, gendre i amant. Una reunió que descriu perfectament el panorama.

Per què? El titular ja ho diu tot: “A l’Institut Nóos les instruccions les donava el rei emèrit”. Així, sense contemplacions. Està pagant Iñaki Urdangarin pels delictes del sogre? Això assegurava Corinna a un informe que va escriure el 2004: “Estic preocupada. Urdangarin no distingeix entre els diners públics i els privats. Vol guanyar diners molt ràpidament i està preparat per fer qualsevol cosa per tal de guanyar diners”. L’exduc hauria vist el que va veure a l’emèrit, i tenint en compte que era el Rei... Amb això es demostraria el que molts ja s’ensumaven, que el marit de la infanta Cristina hauria estat escollit com a cap de turc, sent ell condemnat i anant a presó quan hauria de ser-hi Joan Carles.

Urdangarin arriba a Palma  EFE

EFE

Perquè Corinna segueix dient una i una altra vegada que a l’Institut Nóos qui donava les instruccions era el rei. Una afirmació que fa molt segura, dient com a anècdota que un dia va estar present en una conversa molt compromesa de Joan Carles: “Va trucar i va dir que si us plau posessin en un contracte de 100.000, un contracte d’un milió. I jo era al seu costat”, arriba a afirmar.

Juan Villalonga, empresari i amic de la parella, dona més informació: “Ella sap que ell estava darrere. Només va veure els correus per defensar-se, només ella. Mai no va atacar el Rei ni la família. Ni Iñaki i Cristina. I té tota la informació”.

corinna joan carles gtres

GTRES

Corinna hauria dit que si ha d’anar algun moment a judici, donarà la informació d’on són tots els comptes, traint encara més la seva exparella. I és que la princesa tindria totes les còpies dels papers i de l’estructura organitzativa perquè ell li va donar. L’alemanya actuava com a assessora del monarca durant els seus viatges, organitzant reunions amb magnats estrangers, amb la qual cosa això no estranyaria...

rei i corinna  telecinco

Telecinco

Va ser l’amant del Rei qui va proposar a Urdangarin perquè es fes càrrec del Valencia Summit 2004, donant-li un sou de 200.000 € més un plus de 50.000 € que va implicar-la a l’escàndol. Però què més sap Corinna? Ser amant del Rei durant tants anys sembla que va atorgar-li un paper fonamental, estant present i tenint constància de tots els tejemanejes del monarca.

Unes filtracions que fan molt de mal a una Casa Reial que veu com tothom està aportant el seu granet de sorra per destruir-los.