La reina Sofia està vivint el seu estiu més incòmode. Lluny queden aquestes vacances a Palma de Mallorca rodejada de tots els nets, fent-se carícies públicament amb Joan Carles i somrient d’orella a orella al costat de la reina Letícia. Els Borbons estan immersos en una catarsi: la Corona agonitza i en són conscients.

familia reial al complet   gtres

GTRES

L’escàndol Corinna ha fet molt de mal, arribant quan la imatge de la monarquia ja estava molt malmesa arran de l’empresonament d’Iñaki Urdangarin. I com oblidar el menyspreu de la reina Letícia a Sofia durant la Setmana Santa...

Tots estan enfadats amb tots, havent-hi un ambient molt tens que pot esclatar perfectament aquest estiu quan coincideixin tots a Marivent. Pilar Eyre va avançar que un dels primers passos per millorar la imatge pública seria fer que tots posessin en una foto familiar molt esperada: amb Joan Carles inclòs després d’uns quants anys sense aparèixer. Volen que els fotògrafs captin una complicitat inexistent, forçant els petons entre Sofia i les seves netes per fer oblidar la imatge d’Elionor apartant-li la mà.

Doncs bé, com dèiem tothom està pendent de l’arribada de les filles de Felip i Letícia. Un cop tornin del campament dels Estats Units on les han enviat, està previst que posin rumb cap a la casa familiar de l’illa Balear per començar l’espectacle de carícies i tendresa. Com cada any, s’espera la presència de la infanta Elena amb Froilán i Victoria Federica i dels nens Urdangarin. Però segons OKdiario aquesta imatge no es donarà.

Reina Sofia i Irene Urdangarin  GTRES

GTRES

Arran dels últims esdeveniments, la infanta Cristina hauria decidit que els nens no aniran amb els avis a passar l’estiu com tots aquests anys, quedant-se amb ella per fer-li costat en uns moments molt complicats. És cert que té el marit a presó i voldrà aprofitar cada setmana per anar-lo a veure, aprofitant-se’n del tracte de favor que té Iñaki, però per què no passa aquest mal tràngol al costat de la família?

Molt hem parlat sobre la desaparició de la reina Sofia. Enfonsada, tampoc no se l’ha vist visitant Cristina a Ginebra per donar-li suport. Doncs que ara la filla li digui que tampoc no veurà els nets aquest estiu de ben segur que no li ha fet gens de gràcia. I és que recordem que ja va passar-ho malament per aquest motiu quan Letícia va separar les seves filles d'ella...

reina sofia trista  gtres

GTRES

Que Sofia encara no hagi arribat a Mallorca evidencia que alguna cosa està passant dins de la Casa Reial. L’emèrita, una enamorada de l’illa i de la casa de Marivent, sempre passava tot l’estiu allà mentre esperava l’arribada dels nets. Tampoc no hi ha anat encara Joan Carles, amagant-se dins d’un cotxe fins que tot el rebombori que ha causat la seva ex amant es calmi una mica...

De moment, doncs, només estaria confirmada la visita dels Reis, Elionor i Sofia. Trobant-se allà, segurament, amb la infanta Elena i els fills. Serà aquest l’estiu més fred de la família reial?