L'Audiència Nacional que està investigant el comissari Villarejo ha obert finalment una peça separada per les cintes de l'expolicia en presó provisional amb Corinna que esquitzxen el rei. I Joan Carles preocupat. Encara no s'apaga l'eco de les converses que el delaten com a presumpte evasor fiscal i blanquejador de diner negre i el rei emèrit segueix com si res. Sense agenda oficial però amb agenda. Regates a Galícia i entrecot de bou a Lleó.

La fotografia més buscada, la de la cara del rei, es va ocultar a les càmeres que l'esperaven a Galícia ja que no va sortir del cotxe durant una hora aturat al port de Sanxenxo. Però en una altra de les seves sortides de luxe es va fer la foto que tot restaurant vol: els empleats i el rei. És el Celler El Capricho a Lleó:

Agraïts per promocionar el local, que serveix el "Chuletón de buey" a 120 €/kg. Al portal Vanity Fair han pogut saber el menú que es van cruspir el rei, els seus amics i l'escorta: "Carne de buey, cecina y el tartar: probó un poco de todo pero no comió grandes cantidades. Tampoco tomó postre. Y dos vinos: El Capricho y Fuentes del Silencio". El celler té un menú que no és de bar de carretera: de 130 euros per persona. Els comentaris no tenen pèrdua:

rei joan carles gran GTRES

GTRES

Per no prendre postre està refet. L'anell al dit petit fa de mafiós i la fotografia que caldria publicar és de l'emèrit donant explicacions, en comissió parlamentària o als jutjats, dels presumptes 80 milions de comissió per fer de mitjancer entre empreses espanyoles i els emirs de l'Aràbia Saudita. Corinna diu que està impotent però a Joan Carles encara li agrada la carn crua.