Quan la Casa Reial agonitza, el millor que poden fer els Borbons és posar bona cara i somriure. Aquesta sembla la directriu que els han imposat, seguint Felip VI i Letícia amb l'agenda oficial com si res hagués passat. Aparentment aliens a les demandes de fer fora Joan Carles I de la família reial i a les peticions d'abdicació de Felip, ells continuen endavant amb els actes d'estiu.

Les nenes, de vacances a un campament dels Estats Units, posaran rumb cap a Mallorca quan tornin a Espanya. Allà gaudiran d'uns dies familiars amb una desapareguda reina Sofia, acompanyats dels seus cosins Marichalar però sense els petits Urdangarin

familia reial al complet   gtres

GTRES

Mentrestant, totes les mirades segueixen centrades en el matrimoni reial. Sembla clar que no es pronunciaran sobre la polèmica que ha generat Corinna amb els àudios que s'han filtrat... però sempre ens quedarà fixar-nos en els conjunts estilístics que escull la Reina.

Si ahir la veiem amagant-se darrere d'unes ulleres de sol d'allò més estiloses, ara ha tornat a repetir un vestit d'estampat dàlmata. Després de reconciliar-se amb Felipe Varela, ha apostat de nou per un Carolina Herrera que han posat a rebaixes, podent adquirir-lo per 354 € quan costava 590 €. Es tracta d'un disseny de gasa de seda amb pics i faldilla amb volum. El coll halter i l'obertura amb tancament de botons són tot un encert, així com el cinturó del mateix teixit. Pel que fa als complements, hem pogut veure unes arracades precioses amb una pedra negra i un gran quars blanc, a joc amb el blanc i negre del vestit. I les sabates? Crues i senzilletes. 

Letícia vestit dàlmata  GTRES

GTRES

Ara bé, resulta impossible fixar-se en el vestit abans que en els braços de la monarca. Molt s'ha parlat dels bíceps súper musculats de Letícia, però l'última foto d'aquest acte evidencia la passió que té pels pesos encara més.

Letícia braç múscul GTRES

GTRES

Comentem també, però, el bany de masses que els ha rebut. I és que ha estat molt sorprenent que enmig de la tempesta hagin vist aquest raig de sol. Els Reis s'han desplaçat fins a Bailèn (Jaén) per assistir als actes de commemoració del 210è aniversari de la victòria d'Espanya davant França, de la batalla a la guerra de la Independència. 

El matrimoni ha aparegut al balcó de l'Ajuntament de la plaça de la constitució, saludant una multitud unionista que ha embogit en veure'ls. Rebuts entre aplaudiments i moltes banderes d'Espanya, han agafat la clau de la ciutat i després han passejat saludant als habitants.

felip i leticia balco  casa reial

Casa Reial

letícia bany de masses 3  casa reial

Casa Reial

La família reial, aliena als problemes que els envolten.