Des que Iñaki Urdangarin va ingressar a presó que hi ha hagut una desfilada de familiars per la presó de Brieva. La infanta Cristina va ser la primera en anar a visitar-lo, fent servir el pàrquing del personal per entrar-hi sigil·losament i no cridar l'atenció dels fotògrafs. Fent servir el mateix mètode va anar-hi la mare Urdangarin, totalment devastada en veure'l empresonat. I d'ella, a començar les visites 'al descobert'.

Les germanes de l'exduc també van apropar-se per saludar-lo, posant sense cap problema davant dels fotògrafs acompanyades dels seus marits. Qui tampoc no va tenir problema en ocultar la seva entrada va ser el primogènit del matrimoni, Juan Valentín Urdangarin, entrant per la porta principal sense cap familiar acompanyant-lo.

Juan Urdangarin i pare  GTRES

GTRES

Mentre l'escàndol Corinna fa tremolar la Casa Reial, molts semblen haver-se oblidat de la presència d'Iñaki a presó. Però allà segueix, a la seva cel·la de 450 m² tot solet. S'haurà assabentat del contingut dels àudios? Perquè no li haurà agradat massa saber que la princesa alemanya acusa Joan Carles d'estar darrere dels delictes del Cas Nóos...

Corinna-Joan Carles-GTRES

GTRES

Doncs bé, a tot això la infanta Cristina segueix reclosa a Ginebra vivint un dels seus pitjors moments. Amb el pare en el centre de totes les mirades, el marit a presó, Felip i Letícia sense fer-li ni cas... Sempre havíem pensat que la reina Sofia seria el principal suport de la Infanta, però res d'això.

L'emèrita està totalment desapareguda, sense fer acte de presència ni visitar la filla a Suïssa. Per descomptat que no se l'ha vist a presó donant suport al gendre. On és? Per què no està al costat de la filla? Que estan enfadades?

reina Sofia cotxe  GTRES

GTRES

Ni tan sols va anar a la graduació del seu net, reemplaçant-la la infanta Elena. És ella qui no se separa del costat de la germana, sent l'única Borbó que està fent tot el possible per animar-la. Després de desplaçar-se a Ginebra, ara estaria una altra vegada a Madrid, guardant-se un dia per visitar el cunyat.

Així ho ha assegurat un testimoni a Viva la vida: "Elena ha anat a presó i s'ha trobat amb Iñaki a les cabines. Jo estava a la porta de la presó perquè anava a arreglar uns radiadors i em vagi xocar amb ella. Ens vam dir bon dia i ja està. Anava amb el seu nebot, un noi jove però molt alt. Duia un pantaló blau i una jaqueta a joc, no es va amagar i semblava tranquil·la", explicava l'operari de manteniment en el programa de Toñi Moreno. 

infanta elena cristina incognit  GTRES

GTRES

El següent familiar en anar-hi ha estat Mikel Urdangarin, un altre dels germans. Ell va aparèixer aquest cap de setmana visiblement seriós, sense voler fer cap declaració. Acompanyat de dos dels seus fills, va entrar per la porta principal però no va voler explicar com va veure el germà. 

germà urdangarin  telecinco

Telecinco

On s'amaga la reina Sofia? No anirà cap dia a veure ni la filla ni el gendre?