TwentyNine's, el primer restaurant del món tematitzat en LaLiga, va acollir aquest dimecres a PortAventura World la Supercopa d'Espanya el 2022, amb un partit de semifinals que es va disputar el Futbol Club Barcelona i el Reial Madrid Club de Futbol pel qual va ser el primer trofeu de l'any. Prop de 150 d'aficionats van gaudir de la vetllada en el revolucionari sports bar, fruit d'una joint venture subscrita entre PortAventura World, LaLiga i Kosmos.

David García Blancas, director general de Negoci de PortAventura World, va afirmar sentir-se "molt emocionat i satisfet per l'acollida que està tenint aquest revolucionari sports bar". "La retransmissió d'aquest partit va suposar la primera gran cita esportiva de TwentyNine's des de la seva inauguració el mes de desembre passat, i estic convençut que els assistents van sortir eufòrics i desitjant tornar a aquest innovador espai per gaudir d'altres proves esportives que el restaurant acollirà al llarg de l'any. La nostra aposta és oferir lleure des d'un prisma innovador, i estic convençut que ho estem aconseguint gràcies a aquesta joint venture".

LaLiga TwentyNine's (2)

TwentyNine's liga el món del futbol i l'entreteniment d'una forma revolucionària i nova, com a part de 'LaLiga Entertainment', l'aliança subscrita per part de PortAventura World, LaLiga i Kosmos per transformar, a través de les noves tecnologies i la innovació, el món de l'esport i les emocions. A més del restaurant, la joint venture va presentar el mes de desembre passat el videojoc 'The Beat Challenge', que traspassa les fronteres físiques del resort per portar la diversió a llars de tot el món.

L'obertura del restaurant per oferir en exclusiva aquest partit clau de la temporada, que es disputarà a l'Aràbia Saudita, va tenir una gran acollida i, en un breu període de temps, es van completar les reserves segons l'aforament recomanat per les autoritats sanitàries del 50% a l'interior del local.

A més del 'clàssic', el restaurant de PortAventura World, que romandrà obert durant aquest cap de setmana, també retransmetrà la gran final del torneig de la Supercopa, que tindrà lloc el diumenge 16 de gener. Per gaudir de la competició, PortAventura World ofereix als assistents beneficis com a pàrquing gratuït i un 20% de descompte tant per a socis del Club PortAventura com per a empleats del resort.