Bona Diada 2023! En aquesta data commemorativa tan assenyalada, és habitual que vulguem desitjar a tots els nostres éssers estimats, siguin familiars, amics o parella, un feliç Diada de Catalunya o feliç 11 de setembre. Si vols enviar una felicitació especial per WhatsApp, Twitter, Telegram o una altra aplicació, et suggerim una llista amb els millors GIF per desitjar una bona Diada 2023 i un feliç 11 de setembre.

📌 Diada 2023 | Així serà la manifestació de l'11 de setembre: a la plaça Espanya i amb quatre columnes
 

✊🏻 Manifestació de l'11 de setembre a Barcelona: recorregut de la Diada 2023
 

Els GIF més originals per desitjar una Bona Diada de Catalunya

Els GIF són una de les noves formes d'enviar o complementar missatges, més o menys irònics, a través de les xarxes socials, com ara WhatsApp o Twitter, encara que es poden fer servir a Telegram i altres serveis de missatgeria instantània. Aquí recollim els millors GIF per a cada classe de persona a qui vulgueu dedicar unes paraules telemàtiques aquest diumenge 11 de setembre, Diada de Catalunya 2023, que preveu diverses manifestacions i accions i que ha generat tensió entre el sector independentista.

Desitjar un feliç 11 de setembre als més culers amb un GIF

Els més culers i seguidors del Barça ben segur adoren despertar-se amb un missatge de bona Diada 2023 que contingui l'escut del seu club o els colors blaugrana que els identifiquen. Aquí teniu un GIF que combina el blaugrana amb les quatre barres que es reivindiquen aquest cap de setmana de l'11 de setembre.

El GIF per felicitar la Diada 2023 per als més romàntics i melosos

Encara que es tracta d'una jornada commemorativa i reivindicativa, les parelles meloses sempre troben el moment ideal per enviar-se missatges plens de cors i pirops. Si ets una d'aquestes persones, vols fer ironia amb algú que ho és o vols felicitar l'11 de setembre a la teva parella de forma especial -irònica o no, aquest és el teu GIF, basat en la icònica cançó del grup català Sau, Boig per tu.

Desitjar un bon 11 de setembre als més petits (o als millennials nostàlgics) amb un GIF

I pels millennials (o generació Z) més nostàlgics, una picadeta d'ull a un dels personatges més famosos del món de l'animació catalana infantil dels últims anys. Un GIF d'en Carbassot, que darrerament es convertia en mem per acabar d'adobar el nihilisme propi de la joventut d'avui dia amb la frase irònica "En Carbassot fa el que pot" (indicant que amb prou feines ens podem sortir com a adults avui dia), és ideal per enviar als nostàlgics més joves, cosins, fills o nebots, amics i altres persones que hagin viscut l'època en què el personatge protagonitzava el seu programa a K3.

Bona Diada 2023 per als més golafres o els qui cuinen

Com qualsevol Diada, l'11 de setembre es converteix en excusa per dinar o sopar envoltats dels nostres éssers estimats, i fer-ho bé. I per als més golafres, per a aquella persona que adora cuinar per a la família o els amics o per als ferms defensors de la nostra gastronomia, un GIF de crema catalana pot ser l'aposta perfecta -i una bona excusa per convidar a menjar-ne tots plegats- per desitjar una bona Diada 2023.

Pels que no poden viure sense el fuet i el pa amb tomàquet

I pels que són més de salat, un dels productes més famosos del territori i imprescindibles és el fuet que, acompanyat d'un bon pa amb tomàquet, es converteix en un àpat senzill i alhora deliciós. És per això que, per als grans amants del fuet, el pa amb tomàquet i tot el menjar salat de Catalunya, aquest GIF serà la millor manera de desitjar-los una bona Diada 2023.

 

Pels amants de 'Plats Bruts'

Una altra bandera de l'ideari català és la sèrie Plats Bruts, on el Lopes deixava anar perles a cada capítol, i ara, per l'11 de setembre, un GIF amb una de les escenes mítiques de la sitcom és una de les millors maneres de desitjar una bona Diada de Catalunya 2023.

Pels més clàssics

En últim lloc, a la Diada de Catalunya d'aquest 11 de setembre de 2023 no pot faltar una estelada per commemorar l'assenyalada data i, si vols felicitar els teus parents o família, aquest senzill GIF serà ideal per complir amb el missatget i omplir el dia de colors de cara a la manifestació de l'11 de setembre i les mobilitzacions anunciades per diumenge.