1. Gent al Zurich

El Cafè Zurich de la plaça Catalunya de Barcelona tenia aquest dimecres al migdia dos visitants curiosos. Josep Antoni Rosell, l'exdirector Infraestructures.cat que la setmana passada va ser imputat pel cas del 3% , es prenia una cervesa sense alcohol en una taula. A la taula de just al costat s'hi asseia  Martí Carnicer, alcalde del Vendrell, el poble on rau el jutjat d'instrucció que porta el cas.

2. Rosell, l'home que volia un militar de president

El president de la CEOE, Juan Rosell, demana actuar ja contra la independència. Rosell no és gaire expert en albirar situacions. L'any 1981, escrivia el llibre  "España en dirección equivocada", en què propugnava un govern «por encima de partidos e incluso de ideologías» que podria estar «capitaneado por una personalidad independiente, incluso un militar».

3. Papereres i cabines, víctimes de la solidaritat anarquista

Un total de tres entitats bancàries atacades, una paperera incendiada i una cabina trencada és el balanç provisional de la manifestació en suport dels anarquistes detinguts aquest dimecres pels Mossos. La protesta, que ha comptat amb sis diputats de la CUP, amb Antonio Baños inclòs, ha transcorregut per Gràcia i s'ha donat per desconvocada davant la delegació del govern espanyol protegida pels Mossos.

4. Colauisme a les espanyoles

El Plenari de Barcelona en Comú ha aprovat l’acord per participar a les eleccions generals amb la candidatura En Comú Podem. També s'hi afegiran ICV i EUiA.

5. La teoria de l'Íbex i la sorpresa

CSQP es refia de la seva intuïció política. La seva tesi per defensar la celebració d'un referèndum és que el PSOE i C's podrien ajudar a través d'una reforma d'una llei orgànica per la celebració d'un referèndum d'autodeterminació. La seva tesi és que Ciutadans, com a partit de l'Íbex-35, podria "sorprendre" i acordar la consulta per "estabilitzar la situació", allò que demana la gran empresa.

6. Els consolats es malfien

La dinàmica del Parlament sorgit del 27S ha fet parar l'orella a les oficines consulars i ambaixades. Si bé la proposta de resolució presentada va ser una sorpresa, moltes d'aquestes oficines no entenen que ja hagi estat paralitzada per una jugada de filibusterisme parlamentari.

7. L'Armada envia tiradors d'èlit per matar taurons

La desaparició dels tres militars en un accident d'helicòpter és un sinistre amb totes les de la llei. Els riscos del rescat són tan perillosos que l'Armada s'ha vist obligada a enviar tiradors d'elit per protegir els bussos dels taurons.

8. Zaragoza guanya a Iceta

La caiguda de Pere Navarro de les llistes de Carme Chacón s'interpreta pels veterans militants com la pèrdua de Miquel Iceta davant José Zaragoza. L'algoritme de la batalla era Iceta, Navarro, Pedro Sánchez i Lucena contra Zaragoza, Chacón i Joan Rangel. Finalment, amb Navarro fora i el canvi dels caps de llista a Tarragona i Girona per gent afí a l'aparell de Zaragoza la victòria ha estat clara.

9. CSQP emula Demi Moore

La proposta de resolució presentada aquest dimecres per CSQP inclou la reclamació del referèndum. Segons la coalició d'esquerres, en cas que a l'any 2016 l'Estat no el vulgui pactar, s'ha de protestar i posar en marxa "nous i més enèrgics processos de mobilització social i ciutadana". Una expressió que ha fet furor a les xarxes recordant la famosa escena de Demi Moore a la pel·lícula Alguns homes bons: "—Protesto! —No s'admet. —Senyoria, protesto enèrgicament! —No és pertinent, la seva protestat ha esta anotada i constarà en acta ,… —Protesto. —No s'admet. —Protesto enèrgicament—Ah bé! si és enèrgicament, aleshores es reconsiderarà".

10. Els diners dels espanyols a l'estranger

Suïssa i Luxemburg concentren un terç dels imports declarats pels contribuents a l'estranger. En aquesta llista hi apareixen tots els paradissos fiscals, des de les Bermudes a Burkina Fasso, on els espanyols declaren tenir diners.

Postres de Músic

Mario Conde, una estrella.