L'exfutbolista del Barça Ronalidinho ha pres partit en les eleccions municipals de Castelldefels demanant el vot per Manu Reyes, el candidat del PP a la localitat en plena campanya electoral. Tot i que no és el primer cop que Ronaldinho demana el vot per Reyes, que va ser alcalde de la localitat entre 2011 i 2015, sí que és la primera vegada que ho fa en campanya electoral.

Segons un vídeo que ha publicat El Mundo, l'exblaugrana ha assegurat que Reyes és la millor opció per Castelldefels, localitat on va viure Ronaldinho durant la seva etapa al Barça entre 2003 i 2008.

Per la seva part, el candidat del PP no ha trigat en celebrar el suport de l'exjugador blaugrana i ha assegurat que el pròxim diumenge "s'hi juguen molt" i que el canvi només pot arribar si el PP guanya les eleccions.

Aquest no és el primer cop que Ronaldinho pren partit d'una campanya electoral, durant les eleccions presidencials del Brasil l'any 2018, el jugador va demanar el vot per l'ultradretà, i actual president del país, Jair Bolsonaro.