El president del govern espanyol, Mariano Rajoy, reconegut seguidor madridista, afirma en una entrevista amb el diari As que és optimista sobre les opcions del Reial Madrid a la Lliga de Campions contra el París Saint-Germain, al qual el seu equip pot "deixar al carrer", i assenyala que no li agradaria veure al brasiler Neymar "vestit de blanc".

En referir-se a un hipotètic fitxatge de Neymar, exjugador del Barça i actualment a les files del París Saint-Germain, Rajoy assenyala: "No m'agradaria veure Neymar vestit de blanc". I sobre el del francès Kylian Mbappé, també jugador del PSG, el president del govern espanyol declara: "No sé si el Madrid va haver de fitxar-lo, però Bale, Benzema i Cristiano (Ronaldo) eren la llet i en uns mesos se'ls qüestiona".

Rajoy també es refereix en l'entrevista a les opcions del Reial Madrid en l'eliminatòria de vuitens de final de la Lliga de Campions contra el PSG, que comença aquest dimecres amb el duel d'anada: "Estem parlant del campió, que ha guanyat tres de les últimes quatre Lligues de Campions i que és la seva competició. Jo crec que els podem deixar al carrer".

Alegries i amargors

Recorda a més que és soci i abonat del Reial Madrid: "Sóc des de 1986. M'ha reportat moltes alegries, com les Champions des de 1998, i amargors, com la de Liverpool de 1981." També reconeix a més que encara no ha tingut l'oportunitat de conèixer l'estadi Wanda-Metropolitano, feu de l'Atlètic de Madrid: "No, encara no he anat, però m'agradaria. A veure si pot ser en el partit entre Espanya i l'Argentina".

Sobre la situació de LaLiga Santander, amb el Barcelona líder amb 7 punts de marge sobre l'Atlètic de Madrid, 16 sobre el València i 17 sobre el Reial Madrid, Rajoy declara: "Són set punts de distància amb l'Atlético... Al Barcelona no se li veu com altres anys, però no crec que se li escapi. I a més té Messi".

També elogia l'entrenador de l'equip blaugrana, Ernesto Valverde, del qual diu que "s'espavila de vici". "A tots els equips en els quals hi ha hagut ha sortit bé. És un tipus que no genera tensió", agrega.