Tots els grups de la cambra catalana han votat a favor aquest dimecres de la compareixença del president Quim Torra al Parlament per parlar sobre el "deteriorament" dels serveis públics i també sobre les protestes d'aquestes últimes setmanes dels treballadors per les seves condicions laborals. La sol·licitud, que havien demanat PSC i Cs, ha rebut el suport de la resta de grup de l'oposició però també els del Govern, JxCat i ERC. 

Els dos socis de Govern han defensat que l'executiu de Torra és partidari de donar explicacions i han posat en valor algun dels acords als que han arribat amb els sindicats, com és el cas dels metges de l'ICS o amb els funcionaris per les pagues extres. Tot i això, també han reclamat als grups suport als pressupostos de la Generalitat per poder augmentar aquesta despesa social.

L'oposició, per la seva banda, ha criticat la gestió del Govern de la crisi amb els treballadors i ha reclamat a Torra que, a més de comparèixer, aporti solucions i propostes per millorar els serveis públics catalans.