El candidat a la presidència de França, l'ultradretà Éric Zemmour, ha estat expulsat a crits pel germà de Zinedine Zidane, Nourredine Zidane, de les instal·lacions esportives de la família, on s'acollia un partit de futbol sala. Quan es preparava per disputar el partit, ha hagut d'abandonar el camp perquè el personal de les instal·lacions ha intervingut per fer-lo fora. Aquest dissabte a Marsella tot anava com estava previst per a Éric Zemmour, que es preparava per jugar un partit de futbol sala després de fer campanya a la ciutat. Excepte que el candidat d'extrema dreta a la presidència i el seu equip no havien anunciat la seva arribada als líders del complex, el Z5, fundat per Zinedine Zidane. El germà de l'històric futbolista francès i exentrenador del Reial Madrid, se n'ha assabentat veient i escoltant els partidaris de Zemmour i molts periodistes a la sala, i s'ha afanyat per demanar-li explicacions.

Els dirigents de les instal·lacions, i en particular un dels germans de Zinedine Zidane, ha intervingut per dir a Zemmour, que anava en pantalons curts i mitgetes, i al seu equip de campanya que no eren benvinguts, obligant-los a abandonar el lloc. "Surtin si us plau. Això és privat i tenim la nostra imatge", ha assenyalat Noureddine, segons indica el diari Le Parisien. "Els retornarem els diners, però vagi-se'n!", ha afegit, a més de queixar-se que qui va reservar la pista no els va advertir que es tractava d'un esdeveniment de la campanya de l'ultradretà. Zemmour ha declarat en tornar al seu cotxe: "Veiem que a França no només hi ha zones sense llei, sinó també zones no futbolístiques".

Una de les seves propostes més polèmiques de l'ultradretà va ser proposar que es prohibeixin els noms de pila "no francesos". Precisament, el setembre passat va dir que, per exemple, Zinedine Zidane podria haver estat cridat pels seus pares "Jean". L'exjugador ja es va posicionar molt clarament amb contra de Le Pen en les presidencials de 2017, en les quals la ultradretana va aconseguir la segona volta, on va ser derrotada àmpliament per l'actual mandatari, Emmanuel Macron.

Zemmour, amb un ou al cap

El candidat a president de la República de França, l'ultradretà Éric Zemmour, va ser objectiu d'un atac. Zemmour va viatjar fins a la ciutat de Mosaic, a la localitat francesa de Tarn-et-Garonne per reunir-se amb l'alcalde RN de la ciutat i a la seva arribada un veí de la localitat el va rebre esclafant-li un ou al cap només sortir del cotxe. Segons va informar el diari francès La Dépêche, l'ou el va llançar el pare d'un nen discapacitat, un agricultor que va ser detingut. "Ja veig de quin costat està la violència, hi ha gent que no dona suport al debat democràtic", va afirmar Zemmour. El candidat ultradretà va viatjar a Mosaic per reunir-se amb el seu alcalde, Romain Lopez, que havia estat assistent parlamentari de Marione Maréchal quan ella era diputada del partit d'extrema dreta Vaucluse.