La Fiscalia de l'Audiència Nacional ha demanat a la comissió d'Antiviolència que reactivi el procediment contra Santiago Espot i segueixi amb els passos per multar-los amb 90.000 euros per la xiulada a l'himne espanyol al Camp Nou durant la Final de la Copa del Rei del 2015.

El passat 4 de maig, la sala d'apel·lacions de l'Audiència Nacional va absoldre Espot i li va retirar una multa de 7.200 euros imposada anteriorment pel jutge Vázquez Honrubia. La sala considera que el manifest que va penjar a Facebook per promoure la xiulada no conté "ni expressions injurioses ni qualificatius insultants" cap al rei, tot i que creu que reivindica de manera "incívica" pretensions independentistes.

Després d'aquesta decisió, la Fiscalia de l'Audiència Nacional demana a la Comissió Antiviolència que reactivi el procediment i li exigeixi el pagament de 90.000 euros. La comissió va incoar un expedient contra Espot per la seva "implicació i participació personal", però el procediment va quedar aturat amb el litigi penal.