La Razón confonia aquest matí els seus lectors -i els que no ho són- amb una portada poc habitual. Sota el títol "Fraga guanyaria avui les eleccions", i amb una fotografia en blanc i negre de Madrid de 1977 en què apareixen persones caminant davant d'una paret plena de cartells electorals, el diari citat ha retut homenatge als 40 anys de les primeres eleccions fent una enquesta als seus lectors per saber qui votarien avui si tornessin quatre dècades enrere.

La portada ha estat molt comentada a les xarxes socials i moltíssims usuaris no s'havien cregut, en un principi, que fos real. Pensaven que era una broma o un meme que corria per Twitter. Precisament per això, El Jueves no s'ha pogut estar de criticar el rotatiu de Francisco Marhuenda acusant-lo d'"intrusisme professional" i li demana que no ho faci més. "No t'estàs de res, Paco", li han retret.

Minuts més tard, la revista satírica ha convertit la imatge en meme i, aquesta vegada, ho ha tingut molt fàcil. Només ha calgut canviar la fotografia que, segons El Jueves, emula "la ciutat enfonsada de Phal'omares", en referència a l'accident nuclear que es va produir el 1966 a Palomares, després que quatre bombes caiguessin d'un avió al damunt de la costa. El llavors ministre d'Informació i Turisme, Manuel Fraga Iribarne, s'hi va banyar després per fer veure a la ciutadania que no passava res.

Després d'això, molts han hagut de mirar les imatges un parell de vegades per veure que l'únic que El Jueves havia canviat era la fotografia.