El Mundial de futbol està deixant imatges vergonyoses d'assetjament a les periodistes que aquests dies estan treballant a Rússia. María Gómez, reportera de Telecinco, no ha dubtat a denunciar una situació inadmissible que s'està repetint amb massa freqüència durant el torneig. 

"La indignació comença a ser cada dia més potent i ens arriben més notícies de reporteres que, mentre estem treballant, hi ha maleducats i gent amb copes de més que de sobte es llancen sobre nosaltres", diu Gómez en una connexió en directe a BeMad, condicionada per aquestes actuacions: "Si recordeu, nosaltres al principi féiem les connexions al carrer, però hem deixat de fer-les perquè un dia un llest es va llançar sobre nosaltres per fer el que li ha passat a una companya colombiana, a una companya alemanya i a una companya brasilera".

La periodista espanyola donava pas al vídeo en què Julia Guimaraes, una de les enviades d'O Globo a Rússia, patia assetjament per part d'un aficionat mentre estava en directe:

"Prou ja d'aquest tipus d'actituds i aquest tipus d'homes. Som treballadores i no estem esperant petons que no demanem. Som professionals i demanem respecte. Per favor, deixem ja aquest tipus de situacions que semblen del plistocè", acaba dient Gómez en un discurs que hauria de provocar una reflexió profunda.