Croàcia ja té un peu al Mundial de Rússia 2018 després de guanyar amb contundència el partit d'anada de la repesca, amb una golejada contra Grècia (4-1). El futbolista del Barça Ivan Rakitic va jugar els 90 minuts i va liderar el combinat croat al costat del madridista Luka Modric.

El partit es va posar de cara ben d'hora pels interessos de Rakitic i companyia. El porter grec Orestis Karnezis va cometre una errada en el control de la pilota que va acabar en un penal indiscutible. Modric no va fallar des dels onze metres per avançar Croàcia quan només s'havien jugat 13 minuts. A més, Nikola Kalinic va aprofitar el mal moment de Grècia per fer el 2-0 després una altra errada, ara de la defensa.

Grècia era incapaç de reaccionar per culpa de la seva falta d'encert en el mig del camp. Les pèrdues de pilota constants activaven els davanters croats, que es fregaven les mans conscients que podien sentenciar la repesca en els primers minuts. Contra pronòstic, la selecció grega va rescatar una mica d'orgull fent el 2-1 a la sortida d'un córner, El gol, però, va ser un miratge.

El davanter de l'Inter de Milà Ivan Perisic va contestar a la diana grega amb la mateixa moneda. Amb un cop de cap, Cròacia recuperava els dos gols d'avantatge. El partit estava vist per sentència quan Andrej Kramaric va tancar la golejada.

Croàcia compleix amb les previsions i viatjarà el pròxim diumenge a Grècia amb un coixí de gols suficient com per no patir i convertir-se en una de les 32 seleccions que participaran en el Mundial de Rússia.