Família Torres transforma la seva vinoteca en un concepte efímer que combina un bar de vins, botiga i espai per a presentacions.

WhatsApp Image 2021 07 09 at 11.28.23

Aquesta setmana obre les portes a Barcelona The Wine House Pop-up Store, un nou espai efímer dedicat al món del vi que engloba un bar de vins, una botiga especialitzada i un espai per a tastos i presentacions. Està ubicat al número 78 del cèntric Passeig de Gràcia, en el local que ocupava la vinoteca de Família Torres, transformada ara en una proposta dinàmica i multifuncional.

Aquí es poden descobrir i adquirir més d’un centenar de referències de vins tranquils, escumosos i brandis, inclosos els que elabora Família Torres a diferents regions vitivinícoles catalanes i espanyoles, Xile i Califòrnia i els d’altres cellers repartits per tota la geografia europea. La selecció de vins a copes anirà variant cada setmana; la proposta inaugural inclou l’escumós Vardon Kennett, Jean Leon, les darreres novetats de Família Torres Clos Ancestral, Secret del Priorat i Vinyarets, així com l’icònic Mas La Plana, entre altres.

L’oferta gastronòmica es concep per acompanyar el vi i consisteix en una selecció de formatges, pernil i embotits amb pa amb tomàquet, anxoves, conserves i tapes fredes elaborades amb productes de proximitat.

L’espai del wine bar es concentra en la terrassa exterior mentre que l’interior es destina a la botiga de vins i productes gourmet, amb petites barres per a la degustació de vins. Els actes entorn al vi, com tastos, maridatges i presentacions, es realitzaran a la sala situada al fons del local, que també es pot reservar per a la celebració de reunions i actes corporatius.

WhatsApp Image 2021 07 09 at 11.28.30

The Wine House Pop-up Store és un espai on gaudir del vi en totes les seves dimensions. Obre de les 12:00 fins a les 21:30 els dimarts, dimecres i dijous, i fins a les 23:00 els divendres i dissabtes