T'has avorrit dels gelats de sempre? Doncs atent/a, que això t'interessa. A continuació, et descobrim un món de sabors que et meravellarà: els Gelats de Territori.

Els Gelats de Territori són especials, és a dir, no és com un gelat qualsevol. Per què? Doncs perquè combinen gustos de productes que ens meravellen, però que fins ara no podíem trobar en forma de gelat, com per exemple el gelat de Ratafia i carquinyolis o el gelat de Cafè i Anís del Mono.


Gelat de ratafia i carquinyolis

El gelat de Ratafia Bosch amb cruixent de carquinyolis és una fusió de sabors inigualable, sobretot per a un català/na. I és que està elaborat amb la històrica ratafia Bosch de Sant Quirze de Besora. Això i els carquinyolis fan que aquest gelat tingui un gust inconfusible i un toc cruixent irresistible. Tasta'l, al·lucinaràs! 

Gelats de Territori no podria haver triat una millor ratafia que la Bosch per fer el seu gelat. I és que es tracta d'una empresa fundada el 1892 amb molta història. Avui, la cinquena generació de la família, continua portant el negoci. I mantenen l'essència intacta: elaboració artesanal, productes naturals i perfeccionament.

308 RatafiaCarquinyolis copia / Gelats de Territori
 

Gelat de Cafè i Anís del Mono

Gelats de Territori ha unit dues empreses centenàries del país, Cafès Cornellà i Anís del Mono, per fer un gelat realment increïble. Es tracta d'un gelat que conté el millor de dos mons i que és totalment diferent dels gelats que has menjat fins ara. Realment, val molt la pena provar-lo. Si ets cafeter i, a més, t'agrada l'anís, aquest gelat sí que no te'l pots perdre. Què, t'has decidit a provar-lo per rematar un bon àpat? Fes-ho, t'encantarà!

06 CafeAnis copia / Gelats de Territori
 

També et portem dos gelats amb de gustos més habituals, però que Gelats de Territori ha portat al següent nivell. Estem parlant del gelat de Xocolata blanca i pistatxos i el gelat de 'Xisqueic' i gerds.

Gelat de Xocolata blanca i pistatxos

El gelat de Xocolata blanca i pistatxos és la novetat d'aquest estiu. A partir de la fusió de la cremosa Xocolata Blanca de Blanxart i el cruixent de pistatxos de Les Garrigues, Gelats de Territori et proposa una deliciosa versió catalana del tradicional cremino italià. Et sorprendrà i et captivarà!

10 XocoPistatxos copia / Gelats de Territori
 

Gelat de 'Xisqueic' amb gerds

Si t'agrada el gelat de cheesecake, al·lucinaràs amb aquesta versió millorada que n'ha fet Gelats de Territori amb gelat de pastís de formatge, combinació de coulis de gerds, galeta marlette i deliciós formatge Neu de Cadí.

03 Xisqueic copia / Gelats Alemany
 

Fes que aquest estiu sigui inoblidable amb els Gelats de Territori! Descobreix-los tots clicant aquí.