Cada cop més, la globalització esperona els barcelonins i les barcelonines a sentir-se turistes a la seva pròpia ciutat. Ja coneixeu la dita: si no pots amb l’enemic, uneix-t’hi… ni que sigui a l’hora de dinar. Potser, hi descobreixes meravelles com les que ha cercat la Sònia Carmona, la nostra Foodlovers de confiança, als hotels de la ciutat: paccheri amb llamàntol; rovell d’ou de corral amb caviar de tòfona i crema de ceps; gnocchis amb espuma de carabassa i salsa de verdures. Som-hi, doncs?

Feu play i feu gana gourmeters!

 

Don Giovanni

Dins el NH Barcelona Stadium, trobem el Don Giovanni, un restaurant que ofereix una exquisida i àmplia proposta de cuina italiana que inclou un assortit de pastes i pizzes, una gran selecció d’embotits, formatges i vins de la millor qualitat, i una revisió realitzada pel xef Andrea Tumbarello de les propostes més tradicionals de la gastronomia del país transalpí.

Foodlover Sonia Carmona restaurant Don Giovanni NH Hotel Stadium / Foto: Carlos Baglietto
Don Giovanni NH Hotel Stadium / Foto: Carlos Baglietto

📍 Travessera de les Corts 150

Belbo Fasto

Agermanat amb el Belbo Terrenal i el Belbo Luma, també ubicats al ME Barcelona by Melià, el Belbo Fasto és la proposta italiana de BELBO Collection; un restaurant on degustar una curosa selecció de plats amb segell italià clàssic i estil urbà, en un ambient exquisit. La seva carta està inspirada en l'essència de la tradició més mediterrània.

FOOD LOVER BELBO FASTO plat llagosta pasta cherries / Foto: Montse Giralt
Belbo Fasto ME Barcelona by Melià / Foto: Montse Giralt

📍 Carrer de Casp 1/13

Batuar

El trobareu dins del Cotton House, un hotel de cinc estrelles que data del segle XIX, quan l’edifici era la seu del Gremi del Cotó. Els fonaments de Batuar són els productes de temporada i el producte local. Fer uns beures a la seva terrassa és un pla temptador. De les set del matí fins a la mitjanit, ofereix un servei de qualitat i ininterromput.
 

Foodlover Sonia Carmona Cotton House Hotel plat gnocchi carbassa / Foto: Carlos Baglietto
Batuar Cotton House Hotel / Foto: Carlos Baglietto

📍 Gran Via de les Corts Catalanes 670