"Fa de bon veure, la Bisbal", va escriure Josep Pla sobre la Bisbal de l'Empordà. "Les voltes de la carretera, el castell, les parades de productes ceràmics, la parròquia, el pont, els carrers i les places; tot, en suma, certifica la vivència d'un nucli urbà profundament arrelat en el temps i en el seu món circundant". Fan venir ganes d'anar-hi? Nosaltres us ho recomanem de totes, totes; i més encara si el que busqueu és un restaurant per celebrar el dia de Sant Joan en família, en parella o amb els amics. Com cada setmana, ens deixem aconsellar per Sònia Carmona, la nostra Foodlovers de confiança.

Feu play i feu gana, gourmeters!

 
Restaurant L'Escut

El Restaurant L'Escut va néixer l'any 1995 al centre de la capital del Baix Empordà. Des dels seus inicis han escollit el producte de temporada, de proximitat i de la millor qualitat com a base de la seva proposta gastronòmica. El peix sempre ha estat el protagonista de la casa: des d'unes sardines marinades, fins a un llobregant al forn, passant per unes gambes de Palamós; el segueixen els seus arrossos: sec, mariner o caldós. Tot plegat s'ofereix en un local històric amb un fris centenari, en un entorn que ens brinda el privilegi de poder gaudir dels millors productes del mar i de la terra.

DSC02533
Llamàntol amb patates fregides i ous ferrats de pagès de l’Empordà / Foto: R.S.

🍽️ 21,75 (euros per persona)

📍 Avinguda de les Voltes 11

Jordi Tapa's Bar

El Jordi Tapa' Bar és un local amb 35 anys d’història que manté l’essència de la cuina a foc lent i tradicional, juntament amb una aposta innovadora i desenfadada de cuina fusió, platets per compartir i molt més. Allà hi trobareu platets elaborats amb tocs mediterranis, asiàtics i exòtics, com uns tacos amb carns a baixa temperatura, baos, tartars, carpaccios, i fins i tot clàssics com un bacallà amb samfaina. El Jordi Tapa' Bar és, en definitiva, un restaurant per a tots els gustos i per tots els sentits.

SEQ CLEAN GOURMETERIA (1080p).00 00 57 06.Imagen fija042

Mini tacos de costelló a baixa temperatura acompanyat d’una tortita a la planxa amb un toc cruixent / Foto: R.S.

🍽️ 13,55 euros (preu plat)

📍 Carrer de l'Aigüeta 118

Restaurant Möndo

El Restaurant Möndo no és només un restaurant de cuina italiana i catalana: també és un lloc de trobada que connecta gent de tot el món. Matus, el propietari i cuiner, manté les receptes tradicionals, però també està disposat a arriscar i crear noves fusions. Dues de les seves especialitats són la pizza feta al forn de llenya i la pasta de qualitat. No us podeu perdre les carns de llarga cocció que tenen en carta, ni tampoc el seu peix.

DSC02530

Tortellone de ceps amb una salsa de carn fusionada amb romaní amb crema de gorgonzola / Foto: R.S.

🍽️ 13,50 euros (preu per plat)

📍 Carrer Cavallers 22