Sou més d’uramakis o de nigiris? Us estimeu més la tonyina o la ploma ibèrica? Tomàquet confitat i pebrot escalivat, o poma i maionesa picant? I el més important: ¿per què hem d’escollir? Fer-ho, quan les recomanacions són de Sònia Carmona, la nostra Foodlovers de confiança, és ben difícil, sobretot si els restaurants són tant top com els que els japonesos que ha trobat a Lleida. Voleu veure’n el resultat? Feu play i feu gana, gourmeters

 

Bokoto

L’any 2013 obria les portes Bokoto, amb la voluntat d’oferir una experiència més enllà de la cuina japonesa, tot oferint als clients l’emoció i el plaer de sabors exquisits en un espai amb ànima. Ofereixen un menú executiu, un menú degustació i una carta molt extensa.

FRAME 19 KM 0 01
Nigiris de tonyina vermella de Balfegó, akami, chutoro i otoro / Foto: Raquel Sánchez

📍 Magí Morera, 57

Macao

És possible fusionar la cuina japonesa i la cuina mediterrània? A Macao no només demostren que sí, sinó que a més ofereixen una experiència culinària única en un ambient sofisticat, acollidor i elegant, amb un servei excepcional i una àmplia varietat de plats.

FRAME 19 KM 0 03
Uramaki amb cobertura d’alvocat i maionesa picant, interior de tempura, tomàquet confitat i pebrot escalivat / Foto: Raquel Sánchez

📍 Camp de Mart, 27

Zuulo

A Zuulo també hi trobareu una cuina asiàtica que aposta per la fusió de la gastronomia japonesa amb la catalana, i a més disposen d’una àmplia carta de còctels, tot plegat servir en un ambient minimal i elegant on podreu viure una experiència única. 

FRAME 19 KM 0 02
Uramaki amb ploma ibèrica a la planxa, poma i maionesa / Foto: Raquel Sánchez

📍 Carrer Bonaire, 18