Frit Ravich, companyia d'alimentació especialitzada en la fabricació de patates, snacks i fruits secs, amplia la seva gamma prèmium amb una edició especial de Xips Prèmium de formatge curat i tòfona negra elaborades en col·laboració amb l'Escola MasterChef. L'experiència de més de 60 anys de Frit Ravich, la qualitat dels seus productes i el seu saber fer, se sumen al prestigi de la reconeguda escola per a crear una experiència d'alta cuina que despertarà els cinc sentits dels consumidors.

Sofisticada combinació de sabors de la terra

Les noves Xips Prèmium han estat elaborades a partir de patates d'origen 100% nacional, fregides a baixa temperatura mitjançant un minuciós procés artesanal per a aconseguir una textura més cruixent. La sofisticada combinació de l'intens formatge curat i la tòfona negra ofereixen un sabor únic, ideal per a gaudir d'un deliciós aperitiu que delectarà als paladars més exquisits. Escola MasterChef és el projecte de formació de cuina en línia dirigit pel reconegut xef català Jordi Cruz i creat per la marca MasterChef, el programa amb gairebé deu anys de trajectòria en televisió. L'esforç, el compromís, l'aposta per la innovació, l'afany de superació i la passió per la bona cuina són valors que comparteixen totes dues marques i que han estat claus per a desenvolupar aquesta sofisticada i deliciosa proposta gastronòmica.

Xips Prèmium de formatge curat i tòfona negra / Foto: Frit Ravich

Veritable experiència gustativa

Frit Ravich, a través del hashtag #MorderParaCreer, convida a utilitzar els cinc sentits per a degustar el producte i viure la veritable experiència gustativa que ofereix la qualitat dels seus ingredients. Aquesta edició especial s'uneix a la gamma prèmium de la companyia creada el 2011 amb el llançament de les Xips Prèmium Originals. Avui dia ja compta amb cinc productes, entre els quals destaquen les Xips Prèmium de pernil ibèric d'Enrique Tomás, les Xips Prèmium sabor aperitiu o les de formatge de cabra i ceba caramel·litzada. Una gamma en expansió que lidera el creixement del segment d'aperitius gurmet del mercat nacional.

Frit Ravich, empresa familiar gironina

Frit Ravich és una empresa familiar fundada el 1963 per Josep Maria Viader, actual president, i dirigida des de 1997 per Judith Viader. Dedicada al sector de l'alimentació, l'empresa és productora de patates xips, snacks i fruits secs amb marca pròpia. Frit Ravich té la seva seu corporativa, oficines centrals i els seus centres de logística i producció a Maçanet de la Selva (Girona), on es va originar l'empresa.