El cap de cuina del restaurant familiar Can Roca, Dani Redondo, ha mort als 46 anys en un accident de trànsit, segons ha informat el 'sommelier' Josep Roca en un missatge publicat a les xarxes socials. Redondo també va ser durant nou anys cap de cuina del premiat El Celler de Can Roca. Posteriorment, va viatjar al Brasil, on va impulsar el Maní, a Sao Paulo, un restaurant que Roca ha descrit com “d’excel·lència i de referència”, i que se situa entre els quatre millors de l’Amèrica Llatina. Amb els anys, va tornar a Girona, on es va incorporar com a cap de cuina a Can Roca, restaurant on de fet havia començat la seva carrera amb només 15 anys.

La tràgica mort de Redondo ha provocat consternació a la família Roca. El cap de vins, Josep Roca, ha lamentat la "trista i terrible" notícia a través del seu Instagram. "Ha dut a terme un viatge accelerat per retrobar-se amb el seu pare. Cantaran els àngels amb els seus guisats. Quin talent més descomunal. Nascut per cuinar", ha dit un dels germans Roca elogiant Redondo. 

Elogis cap a Redondo

Així mateix, Josep Roca descriu Redondo com un "rondinaire, fruit del seu caràcter i exigència, amb un cor gegantesc". "El gran cor i l'àngel per a la cuina, heretats de la seva mare", diu Roca, qui també el defineix com un "treballador incansable". "Va gaudir i patir l'èxit, que sempre és una realitat endimoniada de la qual no sempre és fàcil protegir-se", ha subratllat Josep Roca. De fet, recorda com Redondo va començar la seva carrera al restaurant de Can Roca a l'edat dels 15 anys

L'accident en el qual ha mort Redondo ha sigut a l'autopista AP-7 al seu pas pel terme municipal de Salt. Els fets han tingut lloc cap a les 17 hores al punt quilomètric 63,2 per causes que es desconeixen i que s'estan investigant. La seva motocicleta i un cotxe han xocat per encalç i quan els serveis d'emergència han arribat ja no s'ha pogut fer res per salvar la vida de Redondo. El conductor del turisme n'ha sortit il·lès. Efectius dels Mossos d'Esquadra s'han fet càrrec de la investigació dels fets per esclarir els motius pels quals s'ha produït el xoc.

 
 
Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!