Ahir dilluns han començat les obres de remodelació del Mercat de la Boqueria al costat muntanya del mercat per la qual cosa ja s'han tancat totes les parades d'aquest sector i s'han cobert amb lones de plàstic separant-les de la resta amb parets de pladur.  Aquesta primera intervenció s'allargarà fins el 19 de febrer per posteriorment començar amb el costat mar del mercat fins el 26 de març.  L'actuació té un pressupost d'1,4 MEUR i permetrà arranjar 3.600 metres quadrats. Els treballs formen part del pla de manteniment de l'Institut Municipal de Mercats de Barcelona.

Obres Boqueria

Obres Mercat de la Boqueria

Molts clients s’han trobat amb la meitat de l’equipament tancat i han quedat sorpresos doncs no en sabien res.  
L’Ajuntament intentarà minimitzar l’impacte en l’activitat diària intentant que les parades puguin reobrir a mesura que avancin les obres de pavimentació. Actualment el mig mercat muntanya està inaccessible.
Així mateix, l’Ajuntament ha recomanat als locals amb terrasses situats als porxos que no realitzin activitat mentre s’estigui intervenint en la seva àrea.

Boqueria 4

Fruites i verdures al Mercat de la Boqueria


L'obra que costarà 4.5MEUR i que està inclosa en el pla de manteniment que l'Institut Municipal de Mercats de Barcelona,  consistirà en el fresat i la demolició dels paviments actuals i la col·locació d'un paviment únic a tota la superfície amb una base d'aglomerat asfàltic en calent, i un acabat amb resina i àrids granítics per garantir la durabilitat. També hi haurà treballs auxiliars de recol·locació de diferents elements del mercat i senyalització dels espais d'ocupació temporal.